מתכוננת לתחילת המשא

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מתכוננת לתחילת המשא
    עינת
    30/08/2011

הי כולם,
    אני שוקלת כיום 113 ק"ג. לפני פחות משנה שקלתי פחות מ80 ורצתי את ה10K של נייקי בת"א. עשו את החשבון, הוספה של כ30ק"ג ב10 חודשים!!!! וזאת לאחר שכבר ירדתי כ40 ק"ג...
    בקיצור אני מהסטטיסטיקה של אלה שלא מצליחים לשמור על המשקל.
    המצב הנפשי קשה מאד, ב15.9 נפגשת עם רופאה לצורך בדיקה האם אני אוכל לעשות את הניתוח, בעקרון אני בריאה, רק הבלוטה לא כ"כ מאוזנת. האם זה יכול להשפיע על ההחלטה אם לנתח אותי או לא? יש לי ביטוח רפואי במגדל, האם יש איזה שהוא יתרון בלעשות את זה דרך הביטוח ולא דרך קופת חולים? האם זה מהיר יותר??? עוד שהו שאני צריכה לדעת???

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתכוננת לתחילת המשא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים - תגובה

שולה זק
    30/08/2011

שלום לך וברוכה הבאה.
    ציינת גובה אך לא ציינת משקל על מנת לחשב את ה- BMI שלך אם א עומדת בקריטריונים. בלוטה לא אמורה למנוע ניתוח לקיצור קיבה. עם איזה רואה את נפגשת ב- BMI??
    את צריכה להגיע לרופא/ה כירורג בתחום קיצורי קיבה שעושה את כל סוגי הניתוחים. להגיע עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההסטוריה הרפואית שלך, כולל מחלות עבר ומחלות הווה, טיפולים ותרופות.
    לפי נתונים אלו תדעי אם את מתאימה לניתוח ולאיזה סוג.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תחילת הממסע

עינת
    31/08/2011

BMI 40. בדקתי!!!!
    דר' אסנת רזיאל, האם ניתן לעשות את זה באופן פרטי ובכך להקדים את מועד הניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי עינת

יעל הצפונית
    31/08/2011

ד"ר רזיאל לא עונה בפורום זה. תשאלי בפורום של מל"בי אותו היא מנהלת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו