מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתכוננת לתחילת המשאעינת30/08/2011
הי כולם,
אני שוקלת כיום 113 ק"ג. לפני פחות משנה שקלתי פחות מ80 ורצתי את ה10K של נייקי בת"א. עשו את החשבון, הוספה של כ30ק"ג ב10 חודשים!!!! וזאת לאחר שכבר ירדתי כ40 ק"ג...
בקיצור אני מהסטטיסטיקה של אלה שלא מצליחים לשמור על המשקל.
המצב הנפשי קשה מאד, ב15.9 נפגשת עם רופאה לצורך בדיקה האם אני אוכל לעשות את הניתוח, בעקרון אני בריאה, רק הבלוטה לא כ"כ מאוזנת. האם זה יכול להשפיע על ההחלטה אם לנתח אותי או לא? יש לי ביטוח רפואי במגדל, האם יש איזה שהוא יתרון בלעשות את זה דרך הביטוח ולא דרך קופת חולים? האם זה מהיר יותר??? עוד שהו שאני צריכה לדעת???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק30/08/2011שלום לך וברוכה הבאה.
ציינת גובה אך לא ציינת משקל על מנת לחשב את ה- BMI שלך אם א עומדת בקריטריונים. בלוטה לא אמורה למנוע ניתוח לקיצור קיבה. עם איזה רואה את נפגשת ב- BMI??
את צריכה להגיע לרופא/ה כירורג בתחום קיצורי קיבה שעושה את כל סוגי הניתוחים. להגיע עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההסטוריה הרפואית שלך, כולל מחלות עבר ומחלות הווה, טיפולים ותרופות.
לפי נתונים אלו תדעי אם את מתאימה לניתוח ולאיזה סוג.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחילת הממסע
עינת31/08/2011BMI 40. בדקתי!!!!
דר' אסנת רזיאל, האם ניתן לעשות את זה באופן פרטי ובכך להקדים את מועד הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי עינת
יעל הצפונית31/08/2011ד"ר רזיאל לא עונה בפורום זה. תשאלי בפורום של מל"בי אותו היא מנהלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)