שולה שלום,

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שולה שלום,
    הילה78
    31/08/2011

אני מבוטחת של הכללית, וכמה מתאים למזל שלי - שייכת למחוז צפון:-)
    מבחינת הקריטריונים אני מתאימה לניתוח שרוול, ואפילו יש המלצה מרופא המשפחה.
    ועכשיו לעניינו - אני רוצה לעשות את הניתוח בבני ציון, התחלתי שם כבר את התהליך, אבל בינתיים נראה שהכללית מאשרים רק ברמב"ם. לא כ"כ מבינה את העניין כי הרי גם רמב"ם לא שייכים לכללית אז ...? בנוסף שמעתי על מספר לא קטן של אנשים מהכללית שלאחר מלחמת גוג ומגוג - בכל זאת קיבלו אישור לבני ציון.
    רציתי לשאול אם את יודעת מה צריכה לעשות בכדי שאהיה גם אני מברי המזל האלה, ואם יש לך איזה המלצה שתוכל לקצר תהליכים...
    תודה!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שולה שלום,

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממליצה לך ליצור קשר ישיר עם שולה

אפרת
    31/08/2011

מספר הטלפון והמייל שלה מופיעים בכל פוסט שהיא מעלה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כללית ודרכה שלה - תגובה

שולה זק
    31/08/2011

אני מתפלאת לקרוא שכללית מחוז צפון נותן התחייבויות לרמבם - לי זה חדש!!! מחוז חיפה וגליל מערבי לא נותן לרמבם כי לא חתמו על הסכם, על אחת כמה וכמה מחוז צפון.
    אני יכולה לעזור ליעץ - במקרה שהקופה מפעילה שרירים ולא נותנת התחייבות למי שעומד בקריטריונים או שולח מטופל מקצרין לבלינסון. אם את מתעקשת על בני ציון תכתבי למנכ"ל הקופה, הביאי בפניו את נימוקיך - בתקוה שהם כבדי משקל .
    מה רע ברמבם אם הקופה נותנת לך התחייבות לשם??
    רצוי שתבררי שוב לגבי זכאותך לטופס התחייבות לרמבם בכלל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הממ...

הילה78
    31/08/2011

כמו שציינתי, לא יודעת עדיין לגבי התחייבות לניתוח. אבל הייתי צריכה התחייבות לפגישה עם התזונאי והמנתח של בני ציון, והכללית שלחו לי התחייבות לרמב"ם... הסקתי מזה שאם זה ככה לגבי פגישות לפני - רוב הסיכויים שככה יהיה גם לגבי הניתוח.
    לגבי רמב"ם - אין שום רע. פשוט מכירה כמה אנשים שעובדים בבני ציון והם יכולים לעזור לזרז את התהליך.
    לא יודעת אם שיקולי הזמן שלי יהיו מעניינים את מנכ"ל הכללית. פשוט זו הדרך היחידה בשבילי לעשות את הניתוח בחודש הקרוב. אם לא אעשה עכשיו, זה ייאלץ להידחות בשנה, ואת זה ממש לא רוצה...
    שמעתי מהתזונאי וממספר פורומים שאנשים מהכללית כן הצליחו לקבל התחייבות לבני ציון, וקיוויתי שמישהו יוכל לייעץ לי איך גם אני אזכה להיות מבין אותם "ברי המזל"...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו