מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שולה שלום,הילה7831/08/2011
אני מבוטחת של הכללית, וכמה מתאים למזל שלי - שייכת למחוז צפון:-)
מבחינת הקריטריונים אני מתאימה לניתוח שרוול, ואפילו יש המלצה מרופא המשפחה.
ועכשיו לעניינו - אני רוצה לעשות את הניתוח בבני ציון, התחלתי שם כבר את התהליך, אבל בינתיים נראה שהכללית מאשרים רק ברמב"ם. לא כ"כ מבינה את העניין כי הרי גם רמב"ם לא שייכים לכללית אז ...? בנוסף שמעתי על מספר לא קטן של אנשים מהכללית שלאחר מלחמת גוג ומגוג - בכל זאת קיבלו אישור לבני ציון.
רציתי לשאול אם את יודעת מה צריכה לעשות בכדי שאהיה גם אני מברי המזל האלה, ואם יש לך איזה המלצה שתוכל לקצר תהליכים...
תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממליצה לך ליצור קשר ישיר עם שולה
אפרת31/08/2011מספר הטלפון והמייל שלה מופיעים בכל פוסט שהיא מעלה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכללית ודרכה שלה - תגובה
שולה זק31/08/2011אני מתפלאת לקרוא שכללית מחוז צפון נותן התחייבויות לרמבם - לי זה חדש!!! מחוז חיפה וגליל מערבי לא נותן לרמבם כי לא חתמו על הסכם, על אחת כמה וכמה מחוז צפון.
אני יכולה לעזור ליעץ - במקרה שהקופה מפעילה שרירים ולא נותנת התחייבות למי שעומד בקריטריונים או שולח מטופל מקצרין לבלינסון. אם את מתעקשת על בני ציון תכתבי למנכ"ל הקופה, הביאי בפניו את נימוקיך - בתקוה שהם כבדי משקל .
מה רע ברמבם אם הקופה נותנת לך התחייבות לשם??
רצוי שתבררי שוב לגבי זכאותך לטופס התחייבות לרמבם בכלל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההממ...
הילה7831/08/2011כמו שציינתי, לא יודעת עדיין לגבי התחייבות לניתוח. אבל הייתי צריכה התחייבות לפגישה עם התזונאי והמנתח של בני ציון, והכללית שלחו לי התחייבות לרמב"ם... הסקתי מזה שאם זה ככה לגבי פגישות לפני - רוב הסיכויים שככה יהיה גם לגבי הניתוח.
לגבי רמב"ם - אין שום רע. פשוט מכירה כמה אנשים שעובדים בבני ציון והם יכולים לעזור לזרז את התהליך.
לא יודעת אם שיקולי הזמן שלי יהיו מעניינים את מנכ"ל הכללית. פשוט זו הדרך היחידה בשבילי לעשות את הניתוח בחודש הקרוב. אם לא אעשה עכשיו, זה ייאלץ להידחות בשנה, ואת זה ממש לא רוצה...
שמעתי מהתזונאי וממספר פורומים שאנשים מהכללית כן הצליחו לקבל התחייבות לבני ציון, וקיוויתי שמישהו יוכל לייעץ לי איך גם אני אזכה להיות מבין אותם "ברי המזל"...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)