פגישת פורום באזור ירושלים או מרכז

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• פגישת פורום באזור ירושלים או מרכז
    נילי
    01/09/2011

שלום לשולה ולכולם ! אני מאזור ירושלים (מאחד הישובים) ומעניינת מאוד בפגישת הפורום, אבל לצערי לא יכולה להגיע לצפון (נסיעה מעל 200 ק"מ בכבישים לא הכי סימפטים). אז שהלתי : אולי יש אפשרות לארגן פגישה באזור ירושלים או מרכז ? בקרוב יש לנו חגים והרבה מאיתנו יהיו בחופש, אז יש יותר אפשרויות והזמן. אודה על תגובותכם.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם יהיה בירושלים או בסביבה אבוא

עוברית
    01/09/2011

בגלל העבודה לא אספיק להגיע לצפון
    וגם ככה אני מרגישה עדיין לא בשלה להיפגש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפגשי פורום - תגובה

שולה זק
    01/09/2011

שלום נילי
    ב- 7.7.11 היה מפגש פורום במרכז....חבל שלא הגעת. אגב הצפוניים הגיעו גם למרכז בהוד השרון וגם לנתניה לפני כן ומפגש בלב המפרץ גם הגיעו מהמרכז.. אם רוצים הכל אפשרי. ולגבי הכבישדים...חולקת על דעתך - כבישים מעולים.איני יודעת להגיד לך מתי יהיה מפגש במרכז. מקווה שבקרוב.
    אם יש לך ארוע משפחתי בטבריה לא תסעי???????
    הפורום הוא משפחה אחת גדולה - פזורה בכל רחבי הארץ....אז בואי תני כבוד לקרובים הרחוקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפגש בצפון

נילי
    01/09/2011

ערב טוב לשולה ! אולי הייתי באה והשארת לסוף שבוע בטבריה באיזה בית מלון, אבל באותו יום יש לי סמינר בנושא שלנו (בבי"ח הדסה הר הצופים), ולמחרת באים אורחים מחו"ל. בחודש יולי עוד לא ידעתי שאתחיל את התהליך (ידיעה על הניתוח, קבלת החלטה וכל הבדיקות - היו באוגוסט) - אחרת הייתי באה, ללא ספק :) . אז בינתיים אחכה למפגש הבא ......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה - תגובה

שולה זק
    01/09/2011

בתהליך ובכייף נצפה לפגוש בך במפגש הקרוב הבא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו