מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
תאמיני לי....
מאיה12/09/2011ומישהי רשמה לי כאן לא לצפות ממנו ליחסי אנוש..... אבל אין לי ממש בעיה עם זה, בטוחה שכבר אסתדר איתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה
אפרת עוזיאל12/09/2011לפני בדיוק 11 חודשים עברתי ניתוח אצל פרופ רובין.
ירדתי 52 ומרגישה מדהים.
את לא צריכה חבר רק רופא טוב
שיהייה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחחחחחחחח
מאיה13/09/2011הפורום הזה מסטול וכנראה אני גם מסטולית!! כבר חשבתי שאני הוזה כשקראתי לך אילן ואז ראיתי שהתחלפת למאיה יקירתי חחחחחחחחחחחחחחח כבר לא ידעתי מה קורה שמחה לראות שלא איבדתי שפיות ושזה באמת אילן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מועמדת לניתוח שרוול!!מאיה03/09/2011
שלום לכולם, שמי מאיה, אני בת 33 עם BMI 41 ללא מחלות נילוות ואני קיבלתי אישור לבצע ניתוח שרוול. רק נשאר לי להיפגש עם הכירורג ב 19 לספטמבר שיתן לי תאריך לועדה. הכירורג שינתח אותי הוא פרופסור רובין והניתוח יתבצע כנראה בתל- השומר( על חשבון הקופה).
רציתי לשאול, אם אישרו לי בועדה את הניתוח, אז חייבים לבצע לי את הניתוח נכון? הם לא יכולים להגיד לי פתאום שאני לא יכולה לעבור אותו מכל סיבה שהיא.....? ( אני מודה שלמרות שקיבלתי את האישור אני עדיין לא מאמינה ב 100% שאני עוברת אותו).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ועדה - תגובה
נילי03/09/2011שום לך מאיה. כפי שאני מבינה, את צריכה לגלות (בועדה) את רצונך לשנות את הרגלי אכילה, איכות חיים והבנה מלאה על התהליך אותו את אמורה לעבור. כמו כן רצוי לבדוק במשפחה אלו מחלות קיימות (לחץ דם, סכרת, בעיות עם הלב, קוצר נשימה). אני מקווה כי הבנת אותי ומה רציתי לומר. גם אני אמורה לעבור את הניתוח בקרוב (נובמבר). אז שיהיה לך הרבה בהצלחה והחלמה מהירה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחלות משפחתיות לא עוזר - תגובה
שולה זק03/09/2011ברצוני להבהיר שמחלות רקע במשפחה לא עוזר לקבלת אישדור למי שלא עומד בקריטריונים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים- תגובה
שולה זק03/09/2011את עומדת בקריטריונים גם ללא מחלות נילוות.
מ BMI 40 ומעלה כל אחד זכאי.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק שימי לב
אילן03/09/2011אם הוועדה הייתה נגיד של מכבי באסותא,
כי לשם את מפנים את במועמדים המבוטחים במגן זהב,
אז פרופ' רובין ייתן לך לעשות חלק מהדברים שוב,
כי לכל בי"ח וועדה משלו.
רובין לא מוותר.
בכלל, ביחסי אנוש - אל תצפי לשום דבר ממנו...
הוא מקצועי טיכו, אבל בן אדם הוא לא ממש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אילן
מאיה04/09/2011תודה רבה, וכן הועדה הייתה בבי"ח אסותא ברמת החייל. וגם הדיאטנית שם אמרה לי שפרופסור רובין לא בן אדם הכי סימפטי אבל אני הולכת באמונה מלאה שיהיה בסדר ושאני הולכת לעבור את הניתוח אצלו בלב שלם ונשאר לי רק לקוות שהוא יהיה בסדר איתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיהיה בהצלחה.
אילן04/09/2011הוא מן הסתם ידרוש פגישה נוספת עם פסיכולוג של בי"ח
ועם דיאטנית,
ובתל השומר מבקשים גם אנדוקרינולוג או משהו כזה
וחוץ מזה שעלול להיות לך התנגשות בין מכבי וביה"ח.
אפשר לריב עם מכבי על זה ולהצליח.
בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב אילן ותודה על תשובתך
מאיה04/09/2011האמת אני לא הבנתי..... למה שיבקש מכתב מפסיכולוג בבי"ח של תל השומר? כי זה לא אסותא? לא ציינתי מקודם שיש לי מכבי זהב. אני גם נפגשתי כבר עם פרופסור רובין לפני הועדה והוא כבר ביקש שאעבור הערכה אינדוקרינית ואני הגשתי את המכתב בועדה עם שאר הבדיקות שביצעתי שיצאו תקינים. וזהו- קיבלתי אישור לניתוח.יש לי תת פעילות בבלוטת המגן ומטופלת באלטרוקסין ( הורמון סינטטי חילופי) כבר מגיל 18ואני מאוזנת.האינדוקרינית רשמה שמבחינה אינדוקרינית אין בעיה לעבור את הניתוח, ושהיא ממליצה.
כמו כן אני הגשתי גם מכתב מפסיכיאטר שגם הוא רשם המלצה לניתוח. האמת מה שנתן את ההכרעה לניתוח היה המכתב מהפסיכיאטר. 7צריך גם מכתב מפסיכולג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה יקירתי....
מאיה12/09/2011אם תוכלי להשיב לי על מה שרשמתי לך ב 4.9 בבקשה...... אין לי מושג למה קראתי לך בשם אילן, מאוד מוזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמובן אילן.
אילן13/09/2011מה שאלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחזרתי לתשובתיי פה ו....
מאיה12/09/2011רק עכשיו שמתי לב ואני שואלת את עצמי בתדהמה גמורה, למה לעזעזל אני קוראת לך אילן???!! אני הזויה לגמרי.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני בכלל נלחצת מהדברים שרושמים פה
אולגה12/09/2011על רובין!
חחחחחחח לא נעים בכלל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה באמת אילן
אילן13/09/2011הפורום הזה קצת מסטול.
שינה לי את השם למאיה יקירתי,
כי זהו הייתה הכותרת.
השם באמת אילן.
בזמנו כתבתי לך תשובה ארוכה ארוכה,
אבל הפורום הזה מסטול לגמרי,
מחק לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרציתי רק להוסיף ש...
מאיה12/09/2011אומנם אין לי מחלות נילוות כמו לחץ דם גבוה, סכרת, בעיות לב, אבל כן יש לי כולסטרול גבוהה וכבד שומני בבדיקות הדם שלפעמים מתאזנים לי כשאני שומרת על התזונה אבל ברגע ששוב פעם לא שומרת אז כמובן שוב פעם כולסטרול גבוה וכבד שומני....
זו גם איניקציה שצריך לבצע את הניתוח נכון? או האם הרופא מנתח מבקש לאזן את הכולסטרול והכבד לפני הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל להתחרבש סתם- תגובה
שולה זק12/09/2011מאיה,
הקריטריונים ברורים.
אם את סובלת מכולסטרול ומטופלת, את בקריטריונים. אם אין לך מחלות נילוות ולא BMI דרוש - לא יעזור כלום. הקופה לא תאשר לך ניתוח.
אין אישור קופה - אין מנתח שינתח גם לא במוסד פרטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוףףףף שולה
מאיה12/09/2011אני כבר ציינתי בתחילה שאני כן עומדת בקריטריונים, ה- BMI שלי הוא כיום 41 כבר אישרו לי את הניתוח!!!
אני מתנצלת אם אני סתם מתחרבשת כאן, אין זו הכוונה שלי, חשבתי שזה המקום לציין הכל ולבוא בקשר לכל עיניין שקשור בתהליך הניתוח הזה- לפני וגם אחרי. כל דאגה קטנה גם אם העיניין ברור לך ולאחרים כאן, אולי זה לא הכי ברור לי!!
אומר שוב, יש לי לעיתים כולסטרול גבוה אני לא מטופלת בכדורים לזה!! זה לא עד כדי כך דרסטי. זה מתאזן לו עם תזונה נכונה.
זה הכל,
יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)