מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תשובה לאולגהPAZIT06/09/2011
אל תצפי שיהייה לך תשובות באותו יום של צילום ושט וקיבה חיכתי 4 ימים לתשובות וזה שהטרדתי אותם מלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממממממממממ רצינית??
אולגה06/09/2011אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!!! אני לא מאמינה שאני צריכה לדחות שוב את התור!!!!!!!!!!!!!! שולהההההההההההההההההההההה מה עושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לא לא לא! שאלה
אולגה06/09/2011האם אני יכולה להגיע לקביעת מועד לניתוח בלי הבדיקה הזו? ולהביא אותה פעם הבאה?
זהו חרב עולמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני קבלתי תוצאה אחרי שעה !
נילי07/09/2011אולגה, תתקשרי למרפאה בה את אמורה לעשות צילום ותשאלי מתי נתנים תשובות. אני חיכיתי 4 ימים לתשובה של US. אבל רנטגן - זה מה שהוא אחר. בכל מקרה, תמיד אפשר לפנות לגורמים ולבקש לזרז את התשובה כי יש לך תור לרופא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי מה זה us?
אולגה07/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהUltra Sound- תגובה
שולה זק07/09/2011אין צורך שתדחי ועדה. לכי לצילום ולועדה . מקסימום תתני להם אחר כך את תוצאות הצילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהus - בדיקה על-קולית
נילי07/09/2011או אולטרה סאונד (כמו שעושים לנשים הרות), דומה לרנטגן, אבדל הוא שברנטגן רואים את הפנים של עברים, וב-US רואים את הרקמות, מצב, תנוחות של עברים. למשל ברנטגן יתנו לך לשתות חומר מיוחד תוך כדי צילום על מנת לראות תנועה בדרכי עיקול. באולטרה סאונד יבדקו רקמות שומן מעל העברים, אבנים (אם יש) בכיס המרה, כליות וכבד, גודל שלהם וכדומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה ונילי-
אולגה07/09/2011אולטרסאונד ברוך השם כבר עשיתי, וקיבלתי את הצילומים באותו יום.
יש לי רק בדיקה של הצילום ושט, כמו שציינתי, שאמרו שלוקח 4 ימים לקבל תוצאות,וזה לא טוב בכלל כי התור לרופא יום אחרי!!!!!!!!!
ושולה, אין לי שום ועדה. אני עושה במדיקל סנטר, יום שני הקרוב זו הפגישה לקביעת תאריך לניתוח, בגלל זה כל כך נלחצתי שאולי אני אצטרך לדחות הכל! <פעם שניה>
מה עושיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני הייתי באה לועדה ומעבירה צילום
נילי07/09/2011אחר כך. זה בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)