מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שאלה דחופהאפרת ב10/09/2011
הי לכולם , אני 27 יום לאחר ניתוח שרוול ואני מרגישה שהרבה דברים שאני אוכלת כואבים לי בקיבה . בנוסף אני מרגישה לאחר כמה ביסים חוסר נוחות בשרוול שעוצר אותי מלאכול הלאה אבל אני עדיין מרגישה רעבה , לא מרגישה תחושת שובע . האם זה נורמאלי? מאוד קשה לי התחושה הזו.
בנוסף בימים האחרונים אני מרגישה בעיקר כאשר אני קמה בבוקר תחושה של כאב ובחילה. האם יש מקום לדאגה?
אשמח מאוד על תשובות בדחיפות , אני מאוד מודאגת
תודה , אפרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
הילה כהן10/09/2011הי אפרת
האם את נוטלת אומפרדקס /לוסק?
חשוב להפריד בין תחושת המלאות המוקדמת לבין הכאב והבחילה , המלאות תלויה בהרגלי האכילה שלך ובחילה וכאב עוברים בד"כ עם נטילת לוסק
האם את מעשנת? - גם עישון יכול להגביר חומציות בקיבה ולגרום לכאב
חשוב שתהיי במעקב
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופה - תשובה להילה
אפרת ב10/09/2011הי הילה , הרופא לא אמר לי לקחת כדורים נגד צרבת . אם זה מומלץ אני אתחיל לקחת . אני לא מעשנת ולפני הניתוח לא סבלתי מצרבות או כאבים בכיבה.
מאז הניתוח אני לא נצליחה להרגיש שוב את תחושת המלאות שהיתה לי לפני הניתוח , רק חוסר נוחות בכיבה שמסמנעת לי שאני צריכה להפסיק לאכול . אבל יוצא שאני מפסיקה לאכול בגלל חוסר נוחות ולא בגלל תחושת שובע . זה מאוד קשה לי , אולי זה קשור לזה שמדובר רק בחודש אחרי הניתוח...היום למשל בארוחת צהריים אכלתי קציצה אחת ושתי כפות רגילות של פאסטה , הפסקתי לאכול כי השרוול לא איפשר לי אבל הרגשתי עוד רעבה.
יש לי גם שאלה נוספת: ניסיתי את הערכה הבריאטרית והטעם נוראי . יש אולי כדור אחר שמרכז את כל הויטמינים שצריך ? אולי מולטי ויטמין רגיל? אני כבר בולעת כדורים
המון שאלות... אני אודה לך על התשובות ותודה על הסבלנות
אפרת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)