שאלה דחופה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    אפרת ב
    10/09/2011

הי לכולם , אני 27 יום לאחר ניתוח שרוול ואני מרגישה שהרבה דברים שאני אוכלת כואבים לי בקיבה . בנוסף אני מרגישה לאחר כמה ביסים חוסר נוחות בשרוול שעוצר אותי מלאכול הלאה אבל אני עדיין מרגישה רעבה , לא מרגישה תחושת שובע . האם זה נורמאלי? מאוד קשה לי התחושה הזו.
    בנוסף בימים האחרונים אני מרגישה בעיקר כאשר אני קמה בבוקר תחושה של כאב ובחילה. האם יש מקום לדאגה?

אשמח מאוד על תשובות בדחיפות , אני מאוד מודאגת
    תודה , אפרת

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - תגובה

הילה כהן
    10/09/2011

הי אפרת
    האם את נוטלת אומפרדקס /לוסק?

חשוב להפריד בין תחושת המלאות המוקדמת לבין הכאב והבחילה , המלאות תלויה בהרגלי האכילה שלך ובחילה וכאב עוברים בד"כ עם נטילת לוסק

האם את מעשנת? - גם עישון יכול להגביר חומציות בקיבה ולגרום לכאב

חשוב שתהיי במעקב
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה - תשובה להילה

אפרת ב
    10/09/2011

הי הילה , הרופא לא אמר לי לקחת כדורים נגד צרבת . אם זה מומלץ אני אתחיל לקחת . אני לא מעשנת ולפני הניתוח לא סבלתי מצרבות או כאבים בכיבה.
    מאז הניתוח אני לא נצליחה להרגיש שוב את תחושת המלאות שהיתה לי לפני הניתוח , רק חוסר נוחות בכיבה שמסמנעת לי שאני צריכה להפסיק לאכול . אבל יוצא שאני מפסיקה לאכול בגלל חוסר נוחות ולא בגלל תחושת שובע . זה מאוד קשה לי , אולי זה קשור לזה שמדובר רק בחודש אחרי הניתוח...היום למשל בארוחת צהריים אכלתי קציצה אחת ושתי כפות רגילות של פאסטה , הפסקתי לאכול כי השרוול לא איפשר לי אבל הרגשתי עוד רעבה.

יש לי גם שאלה נוספת: ניסיתי את הערכה הבריאטרית והטעם נוראי . יש אולי כדור אחר שמרכז את כל הויטמינים שצריך ? אולי מולטי ויטמין רגיל? אני כבר בולעת כדורים

המון שאלות... אני אודה לך על התשובות ותודה על הסבלנות
    אפרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו