הדופק מואץץץ

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הדופק מואץץץ
    זיו
    11/09/2011

ביום חמישי הקרוב אעבור אי"ה סוף סוף את הניתוח שאמנם ציפיתי לו מאד אך הופתעתי מאד שהניתוח הגיע מהר (היה מתוכנן רק לעוד חודש...) אנותח באסותא ואני מקווה שהכל יעבור בשלום ואז אצבור כוחות להתמודדות עם החיים החדשים אחרי הניתוח והתהליך שעליי לעבור... כמו כלה שכל הזמן מתכננת את החתונה שלה ולפעמים שוכחת שאחרי החתונה תצטרך גם לחיות עם החתן.... המחשבות על שלב ההתמודדות אחרי הניתוח מעסיק אותי מאד וקצת מלחיץ גם בגלל העובדה שההודעה המפתיעה על הניתוח מנעה ממני לערוך סעודת פרידה מכל חבריי... החטאים הטעימים שלעולם לא אשוב אליהם... אני עדיין שוקלת לשתות בפעם האחרונה קולה לפני הפרידה.... יהיה טוב, אני מקווה! אם יש מישהו שמתוכנן גם הוא לעבור ניתוח השבוע אשמח מאד לקבוצת תמיכה וירטואלית...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדופק מואץץץ

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה - תגובה

שולה זק
    12/09/2011

זיו לא נפרדים מכלום. רק עוברים לצורת אכילה שונה. כמויות קטנות. אכילה איטית. לעיסה. נכון שאת הולכת לעבור שינוי בחייך. אבל שינוי שיעשה לך טוב הן מבחינה נפשית הן מבחינה פיזית.
    אנחנו כאן קבוצה אמיתית גדולה ותומכת. הרבה כאן אומרים הלואי עלי הקדמת הניתוח.
    אם כל כך חשוב לך להיפרד מהקולה....הרי נותר לך מספיק זמן לכמה פרידות מכובדות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו