מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- לגבי התהליךג'ולי13/09/2011
אולגה, היום זה היום השני לדיטאת הפחמימות, ופתאום הבנתי שלא אוכל לאכול כמו שאני אוהבת . נלחצתי ונבהלתי ופשוט רציתי לאכול הכל.
הרמתי טלפון לאדם שהייתי בטוחה שייתן לי את כל הסיבות למה לא לקלקל לעצמי
ולכן התקשרתי לשולה. והיא נתנה לי מענה כל כך הגיוני וכל הרוח יצאה לי מהמפרשים וכך נרגעתי.
מחכה בקוצר רוח לטלפון שיודיע לי על התאריך הנכסף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוי הדיאטה אוף..
אולגה13/09/2011למה הזכרת לי את זה בכלל!
יהיה טוב אל תדאגי! חיוך והכל עובר
כפרה על שוללללללה אהבה בלב היא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיאטת חלבונים - תגובה
שולה זק13/09/2011או בשמה הנרדף דיאטה דלת פחממות.
השד לא נורא כל כך.
נא לעיין בשאלות נפוצות. יש התייחסות של הרופאים, הילה ומקס ברנר.
דיאטת החלבונים מביאה להקטנת הכבד השומני ומקלה על המנתח במהלך הניתוח.
כמו כן...מכניסה אותנו ....המטופלים, מחויבות עוד לפני הנעתוח...קצת מודעות וקצת אחריות למה שנכנס לפה.
מי שלא יכול כלל ללא פחממה אפשר קרקר או פרוסת לחם...רק לא להגזים.
בהצלחה לכולם שבדרך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאולגה
מאיה13/09/2011אני גם רוצה לשמוע ממך איך את מתחילה דיאטה..... אני התחלתי לשמור לפני מספר שבועות ונשברתי.....הלך לי טוב בהתחלה ואז חזרתי להרגלים ישנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה ושולה
ג'ולי13/09/2011מאיה התשובה לשאלתך היא שולה.
היום היא הצילה אותי מ- אסון.
ולך שולה, תודה רבה על העזרה שהגשת לי , כל שהייתי צריכה
זו יד מלטפת וקול מרגיע שאומר - הכל יהיה בסדר
וזה מה שעשית עבורי היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)