רגע ליפני והתלבטות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• רגע ליפני והתלבטות
    גליה
    14/09/2011

שלום לשולה ולחברי הפורום
    כתבתי פה מס פעמים ואפילו יצא לי לדבר עם שולה המתוקה בטלפון אבל אני בעיקר קוראת פה .
    חברת כללית אושר לי ניתוח שרוול ובשבוע שעבר הייתי בביה"ח עם כל הבדיקות בפעם הראשונה לפגישה עם רןפא ודיאטנית.ביה"ח זה בי"ח זיו בצפת נקבע לי תור לסוף נובמבר והאמת אני קצת חוששת . הייתי רוצה לדעת עם מישהו פה מכיר את המחלקה? המנתחים בצפת אשמח עם מישהו שנותח שם יוכל להגיב ולחוות דעה.בנוסף ביטוח הפלטינום שלי יכנס לתוקף ממש סמוך לתאריך שנקבע לי בציבורי אני חושבת אולי בכל זאת לעכשות בפרטי אצל ד"ר מחג'אנה באסותא חיפה,אשמח לדעת מה בעיקר ההבדלים וכמובן לישמוע מנסיונכם האישי .
    תודה ובהצלחה לכולם
    גליה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגע ליפני והתלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין צורך להתלבט - תגובה

שולה זק
    14/09/2011

המחלקה הכירורגית בתחום ניתוחי קיבה בבית חולים זיו בצפת מעולה. יש בפורום הרבה מנותחים שם. יש 2 מנתחים דר' וקסמן מנהל המחלקה ודר' דוסקובסקי. התורים יחסית קצרים. יש יחידת מעקב עם דיאטנית בריאטרית מעולה, אושרת ואחות מלווה מירה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו