הילה נא תשובתך - שריפת שומן ושרירים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• הילה נא תשובתך - שריפת שומן ושרירים
    השואלת
    16/09/2011

במקרה ראיתי השבוע סדרה אמריקאית. הייתה שם בחורה שבגיל 14 עברה ניתוח הייה כתוב מעקף קיבה...
    והיום היא בטח בשנות ה20 וקצת לחייה והשמינה שוב.
    בביקור אצל רופא במסגרת דיאטה הוא ממש קטל את הניתוח ואמר שלאחר הניתוח שורפים שומן אבל גם שרירים ולאחר מכן משמינים ומשמינים יותר שומן במקום השריר.
    אני חמשה שבועות לאחר ניתוח השרוול מה עליי לעשות ע"מ לא לשרוף שריר אלא שומן?
    השלושה שבועות הראשונים הייו לי קשים מאוד וברור לי שלמרות המאמצים אני לא מגיעה לרמת החלבון הדרושה (צמחונית שלא כל כך אוהבת יוגרוט). ברור לי שחלבון בונה שריר אז בהמלצת הדיאטקנית אני משתדלת לאכול 2 ביצים ביום גבינה והתחלתי קצת דני (כי לא אוהבת יוגרוט כאמור). בוסף לתזונת חלבונים מה יש לעשות כדי לשרוף שומן ולא שריר. פעילות גופנית? המנתח אמר לי להתחיל מ20 דקות פעמים בשבוע ואז לעלות...
    אשמח להצעתכם
    תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הילה - שריפת שומן ושרירים - תגובה

שולה זק
    16/09/2011

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילה נא תשובתך - שריפת שומן ושרירים - תגובה

הילה כהן
    18/09/2011

בכל ירידה במשקל ,בדיאטה או ניתוח ,מאבדים שומן ושריר וכשעולים חזרה עולה מסת השומן אין דרך לשרוף רק שומנים מבלי לאבד רקמות אחרות ,מה שמומלץ לעשות הוא אכן לאכול מספיק חלבון (לפי המלצת הדיאטנית שלך) ולהתעמל כדי לשמר מסת שריר.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הילה ושולה תודה

השואלת
    20/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו