מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- הילה נא תשובתך - שריפת שומן ושריריםהשואלת16/09/2011
במקרה ראיתי השבוע סדרה אמריקאית. הייתה שם בחורה שבגיל 14 עברה ניתוח הייה כתוב מעקף קיבה...
והיום היא בטח בשנות ה20 וקצת לחייה והשמינה שוב.
בביקור אצל רופא במסגרת דיאטה הוא ממש קטל את הניתוח ואמר שלאחר הניתוח שורפים שומן אבל גם שרירים ולאחר מכן משמינים ומשמינים יותר שומן במקום השריר.
אני חמשה שבועות לאחר ניתוח השרוול מה עליי לעשות ע"מ לא לשרוף שריר אלא שומן?
השלושה שבועות הראשונים הייו לי קשים מאוד וברור לי שלמרות המאמצים אני לא מגיעה לרמת החלבון הדרושה (צמחונית שלא כל כך אוהבת יוגרוט). ברור לי שחלבון בונה שריר אז בהמלצת הדיאטקנית אני משתדלת לאכול 2 ביצים ביום גבינה והתחלתי קצת דני (כי לא אוהבת יוגרוט כאמור). בוסף לתזונת חלבונים מה יש לעשות כדי לשרוף שומן ולא שריר. פעילות גופנית? המנתח אמר לי להתחיל מ20 דקות פעמים בשבוע ואז לעלות...
אשמח להצעתכם
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הילה - שריפת שומן ושרירים - תגובה
שולה זק16/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה נא תשובתך - שריפת שומן ושרירים - תגובה
הילה כהן18/09/2011בכל ירידה במשקל ,בדיאטה או ניתוח ,מאבדים שומן ושריר וכשעולים חזרה עולה מסת השומן אין דרך לשרוף רק שומנים מבלי לאבד רקמות אחרות ,מה שמומלץ לעשות הוא אכן לאכול מספיק חלבון (לפי המלצת הדיאטנית שלך) ולהתעמל כדי לשמר מסת שריר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה ושולה תודה
השואלת20/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)