מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- זקוקה לחיזוק לקראת ניתוחיהודית17/09/2011
שלום לחברים בפורום,
מהקריאה מרגיש לי שיש כאן רשת תמיכה נפלאה.
אני בדרך לניתוח מעקף אצל דויד חזן וניסים גרון באסותא.
חיה עם עודף משקל של מעל ל70 קילו והייתי מאוד בפוקוס על הניתוח.
אולם.... ככל שהמועד מתקרב אני מתחליה לפחד ולומר לעצמי שיש משהו מאוד לא הוליסטי בלחתוך את הגוף שלי מבחירה ואני מפחדת מאוד מסיבוכים שאחרי.
אני כבר אחרי כל הבדיקות ואמורים לקבוע לי ניתוח לעוד שבועיים שלושה ואני מרגישה שהפחד משתק אותי.
יש לי ילדה קטנה ואני מפחדת שיהיו סיבוכים ובמקום להיטיב את מצבי אעשהו גרוע יותר.
גם לא ברור לי אם יהיו סיבוכים - מי משלם על זה.
וגם אם גלולות נגד הריון לא נספגות אחרי ניתוח המעקף אז איך ויטמינים כן?
בקיצור אני מתחילה להתבלגן ומאוד הייתי רוצה לקבל חיזוק אינפורמטיבי מאנשים שעברו מעקף.
תודה לכם.
יהודית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האמת-זה באמת לא הוליסטי !
מקס ברנר18/09/2011ואם את מסוגלת להשתחרר מהמשקל העודף ע"י תזונה נכונה,ספורט והשתתפות בקבוצת תמיכה,ולשמר את ההישג-מה טוב !
אני מהמר שניסית וכשלת לא פעם,אבל את רשאית לנסות פעם נוספת.דעי שההסתברות לא לטובתך.
באשר לבעיות ספיגה-הניתוח אכן משרה תת ספיגה,וזה אחד מעקרונות הפעולה שלו.גם ויטמינים ומינרלים שבמזון נספגים פחות טוב,ולכן את נדרשת לקחת תוספים למשך כל החיים.
לא כ"כ הבנתי את השאלה על מי "ישלם" במקרה של סיבוכים.האם כוונתך מי ישלם עבור ימי העבודה שתאבדי, אם תידרש לך חופשת מחלה,או מי "ייתן את הדין" אם ייכשל בניתוח ?סיבוכים בשיעור מסויים הם חלק מהעניין-זה לא דורש פזיזות מצד המנתח.לחשוב כבר עתה על תביעת הרשלנות הרפואית שתגישי אם יישתבש משהו-גם זה לא ממש הוליסטי !דיה לצרה בשעתה,וסיכוי טוב שהכל יעבור בשלום.
כירורגיה והרדמה הם עיסוקים מסוכנים.כל מי שביצע אלפי ניתוחים "נכשל" במקצתם גם בלי להיות שיכור,עייף או לשכוח את המשקפיים בבית.נדמה לי שתעדיפי שהמנתח שלך יהיה כזה שכבר יש מאחוריו אלפי ניתוחים ולא מתלמד.
אחזור על מה שאני אומר תמיד-סיכוייך למות בעשור הקרוב בעקבות סחיבת 70 קילוגרמים עודפים (והמחלות המתפתחות עקב כך ) הרבה יותר גבוהים.
בדבר אחד אני מסכים איתך ללא היסוס-הפורום הזה הוא קבוצת תמיכה מעולה!ברוכה הבאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישבי על עצמך בטווח של 5 שנים
שולה זק18/09/2011איפה היית רוצה לראות עצמך? איך היית רוצה לראות עצמך?
לשחק עם הילדים? להוליד עוד ילדים?
בנוסף לאינפורמציה הממצה של קסי, עייני גם בשאלות נפוצות.
סמכי על המנתים, את בידיים טובות. וחשבי שזה הפתרון שיש היום לרפואה להציע למי שחולה במחלת השמנת היתר החולנית.
בכל מקרה....אנחנו כאן איתך
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפחד זה טבעי, השאלה ממה...
אפרת18/09/2011אפתח בשיתוף קטן.
יש לי שלושה ילדים, הצעיר בן 10 חודשים (שיהיו בריאים, טפו, טפו). בערך 4 חודשים אחרי הלידה רבצתי בשעות הערב על הספה בסלון, עם כל הקילוגרמים העודפים, והרגשתי סחוטה, כבדה ובקושי מסוגלת לזוז. פתאום נחתה עלי הכרה - זה היה רגע של צלילות רציונאלית מלווה בתובנה רגשית עמוקה - שאם אמשיך בקצב הזה, כנראה לא אזכה להיות בחתונה של התינוק שלי בעוד 20-30 שנה.
נחרדתי.
הבנתי שהגיע הזמן לשינוי.
הפחד הוא טבעי. אפילו מבורך. יש לו יתרונות רבים.
השאלה המעניינת היא ממה את יותר מפחדת?
רק טיפש או בור לא מפחד ברמה כזו או אחרת מהסיכונים הכרוכים בניתוח.
ובאותה מידה - רק טיפש או בור (או מי שטומן ראשו בחול) לא מפחד מהסיכונים הכרוכים בהשמנת יתר קיצונית, כמו זו שאת, אני, כולנו, סובלים\סבלנו ממנה.
בשורה התחתונה - אל תתני לפחד לנהל אותך. נהלי את אותו ובחרי בחכמה את מה שמתאים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אפרת
שולה זק18/09/2011על תשובתך, הארת עיני רבים.
העברתי את תשובתך כלשונה למדור שאלות נפוצות
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך, שולה יקרה
אפרת18/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמרמורת
סיגל19/09/2011אין עליך...
את יודעת בדיוק מה לכתוב ומתי.
כולי עור ברווז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוגע יהודית
מתוקונת 2918/09/2011יהודית קודם כל מזל טוב
לגיטימי שיש לנו חששות תמיד מול הלא נודע זה קורה, אל תתני לחששות אלו לחרוץ גורלות....
את הולכת לזכות בחיים חדשים
הכל יעבור ללא בעייה
אני אחר הניתוח שבוע וברוך השם מרגישה מצויין,
בגלל שיש לך ילדה קטנה תתני לשתיכן מתנה לקראת השנה החדשה אמא חדשה אמא בריאה אמא מאושרת
רוגע זה הסוד
אל תוותרי לעצמך תילחמי עד שתהיה יהדית החדשה והבריאה
בהצלחה בהמשך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)