מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- עלות שכר מנתח.גאליה24/09/2011
אני מעל שלושה חוד' לאחר ניתוח שרוול באסותא חיפה. מאוד מרוצה. עד כה הורדתי 25 ק"ג.
הניתוח עלה לי 22,000 ש"ח , לאחר השתתפות כללית מושלם.
עוד מלפני הניתוח אני ב"סחבת" עם ביטוח פרטי שיש לי מחב' מנורה. לפני הניתוח נאמר לי שמגיע לי 50% מ"שכר מנתח". עד היום לא קיבלתי גרוש!!!
כל פעם יש להם תירוצים אחרים...מטרטרים אותי כל פעם מחדש.
כעת הם רוצים מכתב בו ייכתב - כמה עלות "שכר מנתח" לניתוח זה.
ניסיתי לברר באסותא ובמושלם ולאף אחד אין תשובה.
למישהו יש מושג, מה עלות החלק "שכר המנתח" בניתוח שרוול פרטי? ממי מקבלים אישור על כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גליה - תגובה
נילי24/09/2011אני גם אמורה לעשות ניתוח דרך שר"פ. אז כפי סביררתי למרות לקבל החזר מחברת הביטוח את צריכה לגשת למזכירות שר"פ באסותא והם אמורים להסדיר את העיניין ותיכתובת מול חב' הביטוח. בגדול את אמורה לקבל את כל ההשתתפות שלך (22 אלף) + רבע מעלות הניתוח. תבדקי גם בפוליסה שלך (עם מנורה). לפעמים נופלת אי-הבנה בין הצדדים, אז תעבירי למקצוענים את הטיפול. חוץ מזה תבדקי את המחיר ששילמת, אולי זה יותר מדי גבוה. יש לי כללית פלטינום. בררתי את המחירים.. לחברי כללית מושלם עלות הוא בסביבות 8.5 אלף ש"ח. באסותא את משלמת בנוסף על "סכו"ם" (סגין, סיכות וכו). אבל לא פי שלוש ! המלצה חמה - תחזרי לשר"פ לבדוק את הכל ולקבל פירוט מלא של עלויות, בכתב. אותו תוכלי להעביר למנורה במידת הצורך. אבל שוב - תני לשר"פ לפעול מול מנורה. שתפי אותי בתוצאות (גם אני במנורה ובהמשך הגיש בקשה להחזר).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות שונות. - תגובה
שולה זק24/09/2011את הפרטים האלה היית צריכה לברר לפני הניתוח. כל מנתח חתום על הסכם מול המרכז הפרטי בו הוא עובד.
לגבי הביטח הפרטי היית צריכה לברר איתם אם הם חתומים עם הרופא שאת התקשרת איתו. כמו כן אם הם מכסים את הניתוח אותו את עוברת.
אם חברת הביטוח הפרטית מכירה בניתוח היא אמורה להחזיר לך את הסכום ששילמת.
בכל מקרה הסכום ששילמת נשמע לי אסטרונומי.
מקווה שאת מרגישה טוב ות במעקב דיאטנית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלויות שונות. - תגובה - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה24/09/2011הדרך הטובה ביותר היתה לבצע את הניתוח דרך חברת הביטוח. לכל חברה יש מנתחים אשר נמצאים בהסכם איתה. זה חוסך מהמנותח את כל הבעיות ולא יצטרך להוציא גרוש מכיסו.
יהיה לך בעיה להוציא מהמושלם את שכר המנתח כי אסור להם למסור לך זואת. אין לי עיצה יעילה בשלב זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)