מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קבלתי מתנה לשנה החדשה!!!שוש - בית רימ26/09/2011
חברים יקרים!!
הדרך עוד ארוכה אך אני מאושרת.
למי שלא מכיר, לפני חודשיים עברתי את הניתוח באסותא חיפה אצל גירון.
הכל עבר חלק, הייתי במשקל 106 קילו.
היום חודשים אחרי אני שוקלת 89 קילו , בהתחלה רציתי לראות שני ספרות .
אחר כך אמרתי שעד ראש השנה אני רואה את הסיפרה 8 .
הצלחתי ואני מאושרת.
קניתי לי שמלה יפה לחג והחיים וורודים!!!
מי שלפני ומי שאחרי - כככככככוללם , שנה טובה, בהצלחה
בריאות והמון חיוכים זה חשוב וזה עוזר מנסיון.
אני השנה בחג הולכת להיות המלצרית של האורחים שלי ואני עושה את זה עם המון אהבה.
אז בריאות, בריאות, בריאות
אוהבת ומחוברת לכולכם
שוש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שנה של חיוכים ואושר
סיגל27/09/2011אני גאה בך תמשיכי כך...חג שמח ושנה טובה ומבורכת אוהבת סיגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל - תגובה
שולה זק27/09/2011נעלמת לנו ובמיוחד נאלמת....את חסרה
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני פה כל הזמן פשוט
סיגל27/09/2011האוירה בפורום לאחרונה היתה קצת לא נעימה לטעמי.
מאחלת לכולנו שנת סבלנות ושלווה
שנת בריאות והשלמה
שנת שמחה ואהבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשושקה תתחדשי - תגובה
שולה זק27/09/2011שושקה את גדולה מהחיים.
אני משאירה את המלצרית לאורחים - אני רוצה את המטעמים שהמלצרית מכינה לאורחים יאמי יאמי.............את מקסימה
שנה טובה והתגשמות כל השאיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשוש היקרה
אפרת עוזיאל27/09/2011שתיהייה לך שנה טובה ומתוקה שנה מלאה אהבה.
תמשיכי להיות מאושרת כל חייך וכן זה בהחלט מתנה לשנה החדשה גם אני מרגישה ככה .
אני נותחתי לפני 10 חודשים משקלי היה 120 קג והיום 67 ירידה של 53 קג אושר ענק.
שיהייה הצלחה בהמשך ...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף
תמר נהריה27/09/2011שוש שתהיה לך ולמשפחתך שנה טובה, הרבה בריאות, ושתצליחי כול הכבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)