מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
מוחאת כפיים לעצמי
ציפטפוט29/09/2011שולה- הלוואי והייתי יכולה לחבק אותך.
תודה על המילים החמות!
גם לך רוזי תודה על העידוד!
לוקחת את כל החיזוקים וממשיכה בראש מורם :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת נחמהציפטפוט27/09/2011
אני חודשיים אחריי הניתוח ומהניתוח ירדתי רק 10 קילו, 10 בחודשיים - אני יודעת שזה מעט אבל אל תשכחו את החודש שלפני הניתוח בו גם רזיתי 10 קילו.
כך שבסה"כ אפשר להגיד שרזיתי 20 קילו ב-3 חודשים.
אני חוששת שהקצב שלי איטי יחסית ואני ממש לא יודעת למה, הרי הכמויות של האוכל ירדו בהרבה, משתדלת לשתות הרבה, ופעילות גופנית גם קצת (לא כמו שצריך אבל עדיין יותר מלפני הניתוח)
יש עוד כמוני? בבקשה תעודדו אותי.... תגידו לי שאני עוד ארד...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפיפוט היקרה
רוזי28/09/2011אתלאלבד תלוי באיזה מישקלהתחלת יפה מאוד מאוד את בדרך הנכונה תעשי ספורט לא להסתכל כאןעל מיספרים שיורדים שנהטובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה החיפזון? - תגובה
שולה זק28/09/2011ציפ,
אין תחרות כאן, אין מרתון ואין מדליות אולימפיות.
כל אחד והקצב שלו. תלוי ב BMI ההתחלתי. העיקר את יורדת המשקל ומרגישה טוב.
למותר לציין - לא רק מחוגי המשקל חשובים - הגוף עצמו עובר שינוי ומקטין הקפים גם כשהמשקל לא מראה ירידה.
חשטב להיות במעקב דיאטנית ולאכול נכון. כמו כן להרבות ככל הניתן בשתיה
חג שמח
שנה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה שולה ורוזי
ציפטפוט28/09/2011התחלתי עם bmi 47
היום כבר הגעתי ל- 39 :)
אני יודעת שאני לא אמורה להסתכל על מספרים ושכן ירדתי לא רע....
עכשיו שאני חושבת על זה אולי זה בגלל הסביבה שלי - אני מרגישה שאני מאכזבת אותם, כשכל שבוע (במקרה הטוב) שואלים כמה ירדתי... ואני משיבה שאין שינוי.
הם יותר מצפים ממני וזה מה שגם מכניס בי את הלחץ.... ואכזבה...
בכל מקרה תודה על התמיכה. אוהבת אתכם באמת!?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה מחיאות הכפיים? - תגובה
שולה זק28/09/2011ציפ ירדת מ BMI 47 ל BMI 39 מ ד ה י ם. מצדיעה לך!!! הכיצד את יכולה להעלות על דל שפתייך את המילה "מאכזבת"?? הסביבה צריכה לעודד אותך ולחזק אותך על ההישגים אליהם כבר הגעת ולתת לך עידוד להמשיך בדרך, שהיא כלל לא קלה!!
הגוף שלנו מאזן את עצמו ומעצב עצמו בהתאם לירידה. תהיי גאה בעצמך - בצעד שעשית ולקחת את גורלך בידיים. התהליך הוא לא רק כמה ירדת....אלא השינויי בהרגלי האכילה ובאורח החיים. מעתה תעני לכל המתעניינים ב"כמה ירדת" שתודיעי להם כשתגיעי למשקל היעד!!!!
שנה מאושרת ובריאה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציפיפוט
רוזי29/09/2011נשמה נותחנו בשבלנו לא בשביל הסביבה תמיד יסתכלו עלינו גם כשמנים וגם כרזים מה אכלנו איך ניראים את היום בשבלך מאמי כמו ששולה אמרה דיאטנית ספורט לאט ובטוח בהצלחההההההההההה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)