מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מתקרבת ליעדתמר נהריה29/09/2011
עוד שלושה שבועות אני מנותחת אצל ד"ר מחג'נה. פתאום מתעורר פחד מסויים וחשש
שומעת סיפורים, על אנשים שחזרו להיות שמנים, שהגיעו לאישפוזים ותת תזונה , אנשים שלא חזרו לעצמם לאחר הניתוח, מה עושים? אני רוצה לעשות את הניתוח ובשמחה להיפטר מחלק מהקיבה שלי. אבל .... נגמרת ההנאה מהאוכל?? ברור לי שאני ינותח ולא יוותר על זה אבל הולכת לניתוח עם חשש ממה יקרה אח"כ. שולה אני צריכה את התגובה שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמרי - תגובה
שולה זק29/09/2011לא מתאים לך. את גדולה צהחיים, מלאת חיים. איתן שומרת עליך נאמה. הכל קטן עליך.
ובפן הרציני....מותר לחשוש לפחד זה טבעי.אבל ראית,פגשת, הכרת וזה מה שצריך ללוות אותך. אבוא ביום הניתוחללהחזיק אתידך
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה מתוקה
תמר נהריה29/09/2011רגשת אותי עד דמעות, את פשוט סוג של מלאך .
תודה את רק מחזקת אותי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר הכל יהיה בסדר , סיפורים תמיד
חדוה30/09/2011יהיו יש אנשים שנהנים להפיץ אותם בכדי להלחיץ אחרים . אל תתיחסי לסיפורים תחשבי חיובי, דמייני לעצמך איך תיראי בהמשך איזו חבילה יפה את עומדת להעניק לעצמך מתנה שכוללת בריאות, הרגשה קלילה יותר , סיפוק מהמראה החדש , התרגשויות ואושר מהתוצאות . היי רגועה וחיובית והכל יהיה בסדר. חוץ מזה אני לא רחוקה ממך ואם תצטרכי עזרה עם הילדים אשמח לעשות זאת. שיהיה ב ה צ ל ח ה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמר יקרה
רוזי03/10/2011הצעד הנבון שלך הוא עולמי אם כול הכוח והפחד חייבת לעשות שינוי לעצמך כמו כול ניתוח יש חששות אבל ההצלחת פה תודה לאל 555 שניהיה בראים קראי כתבה שלי בגוגל רוזי זבטאני גפ בפייס בהצלחה חמודה חתימה טובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקרבת ליעד - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה04/10/2011שלום תמר,
לא הכרתי אותך כך בפגישה שלנו. מותר לחשוש, לפחד ולהתרגש לפני ניתוחים אלו. צריך תמיד לחשוב באופן חיובי וכך גם מקבלים. אנחנו לא ניזונים מסיפורים אלא מעובדות. אנשים לא מאבדים את ההנאה מהאוכל אלא להפך יש להם יותר זמן להתענג על כל פיס שמכנסים. האנשים לא עצובים אלא שמחים לשנוי.
תמר, שיהיה בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מחג'נה היקר
תמר נהריה08/10/2011אתה באמת מעודד אותי, אבל זה טבעי קצת לחשוש, אני בטוחה שאני בידיים טובות , נתראה ביום שני ה- 24.10להתראות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר היקרה
אפרת עוזיאל08/10/2011בחרת תאריך יפה לניתוח יום הנישואין שלי חחחחחחחחחחחח
אני מאחלת לך שתעברי את הניתוח בהצלחה רבה ותרגישי טוב
מאחלת לך הצלחה בניתוח כמו שהצלחתי בנישואי .......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
אפרת עוזיאל08/10/2011היי אני בת 33 עברתי את הניתוח לפני כ 11 חודשים .
גם אני חששתי ופחדתי וזאת לא בושה להיפך זה הופך אותנו לאנושיים ...
אני רוצה להגיד לך שזאת המתנה הכי גדולה שנתתי אך ורק לעצמי ולילדי .
יש לי 2 ילדים קטנים שפשוט לא יכולתי לשחק איתם בדברים הכי הכי בסיסיים כמו לשבת על הריצפה או לשחק תופסת...
כי הייתי מאוד שמנה ואם לדייק שקלתי 121 קג כשהלכתי לניתוח.
היום אני 67 קג ואני 1.70 מרגישה מצויין וניראת טוב ואת יודעת מה הכי כיף שלא איכפת לך פתאום מה אומרים מסביב כי הביטחון העצמי שלך חזר לתפקד.
אני מאחלת לך המון המון בהצלחה ואני בטוחה שזה קטן עליך .
חברה טובה שלי עברה את הניתוח הזה לפני שלושה שבועות בגלל שעשיתי לה חשק
היא כאן מהפורום וקוראים לה פזית.
אם את רוצה לדבר בכיףףףףףף 054-9107552.(אפרת)
ורק כדי שזה יעשה לך חשק העלתי בשבילך תמונה של לפני ואחת של אחרי .
בזאת שלפני אני השמאלית בתמונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוזאת אחרי
אפרת עוזיאל08/10/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכול הכבוד אפרת
תמר נהריה09/10/2011את נראת מליון דולר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר
אפרת עוזיאל09/10/2011תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)