מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שטויות במיץ עגבניות- לתרהPAZIT30/09/2011
לידיעתך גם אני לא ירדתי גרם לפני הניתוח ולא יכלתי לעשות את דיאטת החלבונים ואז אמרה לי חברתי הטובה מפורום זה שגם היא לא עשתה ועכשיו אני יצטט לך את מילותיה"נראה לךשיפתחו חדר ניתוח ירדמו אותך יפתחו לך את הבטן ואז מה? יסגרו אותה בחזרה? הם מרויחים אליך כסף ואת הניתוח יבצעו בכל זאת אז אל תדאגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפזית
אפרת עוזיאל01/10/2011אני מתה עליך ואני שמחה שאת מבינה שמה שאמרתי באמת הגיוני.
בהצלחה בהמשך חברתי היקרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפרת עוזיאל
רוזי03/10/2011יפה שלנו כמה יפה לך צבעוני החולצה מהממתתתתתתתתתתתתתת מהממת יאללה סיבוב בת לאביב הרבה זמן לא היינו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוזי
אפרת עוזיאל03/10/2011יאללה מותק מתאים לי מתי שתחליטי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הייתי מזלזלת- תגובה
שולה זק01/10/2011אין לזלזל כלל בדיאטת חלבונים לפני ניתוח.
אך אין גם להגזים בקיצוניות.
רוב האנשים - ואני לא טוענת שזה בסדר - מגיעים לניתוח ללא דיאטה לפניו ועוברים את הניתוח בשלום ויורדים לאחריו יפה במשקל.
הדיאטה לפני הניתוח לא רק מביאה להקטנת הכבד היא גם מכניסה את המטופל למשמעת מסויימת ולמחוייבות להמשך הדרך.
רצוי ומומלץ לשמור כשבועיים לפני הניתוח.
בהצלחה לכולם
ושבוע טוב
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)