מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- שבוע אחרי ניתוחסבטלנה01/10/2011
שלום לכולם,
יש לי כמה שאלות,
שבועה ראשון הורדתי 3 קג', האם זה נורמאלי?
האם בשבוע ראשון מותר לאכול פירה?
מתי אני אמורה להתחיל לקחת ויטמינים?
האם יש איזשהו אתר עם תפריטים של מה מותר לאכול כל שבוע?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייי מזל טוב ובהצלחה!!!
אולגה01/10/2011את יכולה לראות הכל בתשובות הנפוצות!
יש שם תפריטים לשבוע ראשון,שני שלישי וכו...
וגם הסבר לגבי ויטמינים והכל.
למה לא הלכת לדיאטנית? אני חושבת שזה הכי נכון לקבוע תור מהיר לדיאטנית והיא פשוט תנחה אותך בהכל,ותהיה איתך במהלך כל ההחלמה,וכמובן תעקוב אחרי כל הירידות ותוכל להגיע לך בידיוק איך להתנהל:)
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סבטלנה01/10/2011לא הייתי עדיין אצל דיאטנית בגלל החגים. רק מחר אני אקבע תור, אבל בנתיים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבוע אחרי ניתוח - תגובה
שולה זק01/10/2011אם תיכנסי לשאלות נפוצות תמצאי תפריטים של הילה כהן הדיאטנית.
לא ציינת איזה ניתוח עברת.
הירידה היא אידיבידואטלית לכל אחד. תלוי גם במשקל ההתחלתי.
בשבוע השני לאחר הניתוח מותר לעבור לכלכלה רקה כמו פירה, גבינות לבנות רקות, יוגורט.
איפה נותחת? האם לא קיבלת עם שחרורך, הדרכה של דיאטנית ותפריט לשבועות הראשונים?
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה בה' התגעגעתי אלייך
אולגה01/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
סבטלנה01/10/2011עברתי ניתוח מעקף.
נותחתי בתל השומר אצל פר' רובין.
לא נפגשתי עם דייטנית לאחר ניתוח וגם לא קיבלתי טפריתים.
קיבלתי הדרכה קצרה מהרופא שהסביר לי שמותר לי דברים נוזליים.
עברתי ניתוח מעקף.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוסף
סבטלנה01/10/2011בנוסף גם אם אני אוכל יוגורט שאני הבנתי שאת זה מותר לאכול. אין לי מושג באיזה כמויות לאכול.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעט ולאט - תגובה
שולה זק01/10/2011חשוב לאכול כל שעתיים שלוש כמה כפיות ולאט. לא לאכול ולשתות יחד. יש להמתין לפחות 20 דקות בין ארוחה לשתיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)