מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- צום יום כיפוראמא יקרה?04/10/2011
שנה טובה לכל צוות הפורום ולשולה ז'ק המקסימה.
אני רוצה לדעת בבקשה:
מה בקשר לצום יום כיפור, בתשעה באב הייתי מאד חלשה בצהריים, ראיתי כבר שחור בעינים והתעלפות מסויומת,וחיוורון, ופתחתי את הצום לפני הזמן, ( בעלי דאג לי כול כך....).
אני אחרי ניתוח טבעת כבר 8 חודש, סגורה על 8.5 אוכלת מעט, ירידה של 22 ק"ג.
רציתי לדעת מה לשאול את הרב או יות\ר נכון מה להגיד לו בקשר לניתוח וגם בקשר לצום,
וגם בקשר למה שהיה לי בתשעה באב.
האם מותר לצום עם טבעת בקיבה?
האם זה מסוכן?
האם עדיף לצום ואז אם לא מרגישים טוב לאכול?
ומה עושים כדי לאל הרגיש לא טוב בצום ( אם אפשר לצום כמובן)
תודה לכולם.
בקשר לניתוח - מי שצריך לעבור ניתוח והוא במשקל עודף כדאי כדאי, ממליצה בחום,קצת קשה בהתחלה ,אבל זה לא נורא, הרבה דברים קשים בחיים ואח"כ הכל מסתדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צום יום כיפור - תגובה
שולה זק04/10/2011תקראי בשאלות נפוצות את תשובתה המפורטת של הילה לגבי הצום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה-בדקי את המייל שלך-בעבודה
מקס ברנר04/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדקתי ראיתי הבנתי - תגובה
שולה זק04/10/2011ונשוחח במהלך היום על תכנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)