מתי אני יקלוט שאני אחרי ניתוח?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מתי אני יקלוט שאני אחרי ניתוח?
    PAZIT
    05/10/2011

אני חודש אחרי ניתוח שרוול ולפני שעתיים באתי הביתה מורעבתתתתתתתתת וכמו פעם בזמנים אחרים שלפני הניתוח הכנתי לעצמי צלחת יפה עם שניצל + פתיתים+סלט (שכמובן אסור לי לאכול מכלום) ופשוט אכלתי אחרי הכף השלישית נזכרתי בניתוח ואז היה כבר מאוחר מתי כי גם את הרוק לא יכלתי לבלוע ואז פשוט הכול נתקע לי בגרון כמובן שלא היתה ברירה אחרת ופשוט הייתי חייבת להקיא אבל עדיין כואב לי המקום ואני מרגישה חנוקה בגרון עם הזמן הכול בסוף ירד לקיבה אבל איך אני יזכור בפעם הבאה לא לאכול כאלו שטויות?
    דרך אגב כל פעם זה קורה לי עם משהו אחר עם עגבניה עם בשר אני נזכרת או לקראת הבליעה או אחרי.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פ ז י ת- תגובה

שולה זק
    05/10/2011

אסור להגיע למצב של מורעבת!!!!!
    זה התוצאה כשמורעבים.
    חייבת לשנות הרגלים. לאכול מעט כל שעתיים שלוש ובטח לא הייתי ממליצה על שניצל ופתיתים חודש אחרי ניתוח.
    מה עם דיאטנית???? מומלץ להיות במעקב ולהיצמד לתפריט שהיא נותנת.
    אני מבטיחה לך שאם תקפידי מהתחלה על התנהלות נכונה ושינוי התנהגות - הכל יהיה וורוד. תרגישי טוב, תרדי במשקל ולא תגיעי למצבים שמרוב רעב את אוכלת מה שאסור ונחנקת.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פזית חברתי הטובה

אפרת עוזיאל
    05/10/2011

להזכירך את אפילו לא חודש אחרי רק שלושה שבועות
    ואיך אפשר לישכוח?
    אני היה לי פחד להכניס משהו לפה לרגע לא שכחתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו