ממתינה לניתוח שרוול אצל ד"ר רזיאל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ממתינה לניתוח שרוול אצל ד"ר רזיאל
    משתרוולת
    06/10/2011

אני בת 35 שוקלת 100 ק"ג על 1.58 מ' BMI 41 לערך
    1. אני חוששת מאוד מאחוזי התמותה נאמר לי שמדובר ב חצי אחוז (שזה 1 ל-200 שזה לא מעט) ובחלק מהכתבות קראתי שזה 2% אז מהו המספר הנכון?
    2. אני מעוניינת להיכנס להריון בעתיד (כשנה לאחר הניתוח) אך נאמר לי שאצתרך להמתין כשנתיים מדוע?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ממתינה לניתוח שרוול אצל ד"ר רזיאל - תגובה

שולה זק
    06/10/2011

תיכנסי לשאלות הנפוצות ותמצאי שם תשובות על הסטטיסטיקות ועל ההצלחות ועל הניתוחים שעוזרים להכנס להריון.
    מצבך הנוכחי יותר מסוכן מהסיכון הניתוחי ופרט לכך יש לך מטרה - ללדת.
    מומלץ שנה עד שנה וחצי לא להכנס להריון על מנת לתת לגוף לרדת במקל, לאזן את עצמו. לא הית רוצה להיות בהריון עם חוסרים של ויטמינים ומינרליים. חוץ מזה למה את עושה ניתוח? לרדת במשקל לא???? אז תרדגי בנשקל ואחר כך בעזרת השם השלב הבא הריון ולידה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בערך שליש אחוז בשרוול

מקס ברנר
    07/10/2011

זה הנתון שאת מחפשת !מובן שאילו היית בת 60,שוקלת 200 קילו ועם מחלות ניווניות קשות סיכויי התמותה היו הרבה יותר גבוהים,אבל זה היה המצב גם ללא ניתוח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו