מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- אילו מנתחים עובדים עם מאוחדת?יוסי07/10/2011
אילו מנתחים עובדים עם מאוחדת? האם יש מישהו בפורם שעבר ניתוח שרוול דרך מאוחדת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אילו מנתחים עובדים עם מאוחדת? - תגובה
שולה זק07/10/2011עליך לבדוק עם הקופה שלך עם איזה מנתחים הם חתומים ובאיזה בתי חולים ציבוריים ופרטיים.
רצוי לעשות שעורי בית על מנת למנוע סחבת ואי נעימות
גמר חתימה טובה ושנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוחדת
יוסי09/10/2011שולה תודה, אבל את זה כבר עשיתי. הרשימה שקיבלי מהסניף של מאוחדת היתה של 2 מנתחים בלבד. שניהם לא נמצאים ברשימת המנתחים (קרוב לעשרה) שצברתי ב"שיעורי הבית" שעשיתי ושאת השמות של רובם אני רואה בהתכתבויות כאן בפורם. רוב המנתחים המובילים שהגעתי אליהם לא עובדים עם מאוחדת וזה תמוה בעיני. זו הסיבה שאני מחפש מישהו שהתנתח או עומד להתנתח דרך קו"ח מאוחדת ולשמוע עם מי הוא או היא הולכים. כמובן שאמשיך לבדוק גם דרך מרכז הקופה הארצי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוחדת - תגובה
שולה זק09/10/2011כל המנתחים טובים ועובדים כפי שאמרתי לך גם בציבורי ובפרטי. אין רופאים נחשבים יותר ונחשבים פחות. בתחום הזה כולם נחשבים ומעולים.
לך לבית חולים ציבורי ושם נמצאים כל המנתחים.
אולי קיבלת רשימת מנתחים רק אזורך.
היכן אתה גר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוחדת
סוניה09/10/2011אני שייכת למאוחדת ולפני חצי שנה עברתי ניתוח שרוול אצל ד"ר אניה פייגין באסותא שלמאוחדת יש הסכם איתה. אתה יכול לברר בקופה מי הם הרופאים שיש להם הסכם איתם ואם לא אז הפיתרון זה בית חולים ציבורי או שאתה בוחר רופא והקופה תסכים להחזיר לך את הכסף. יש לקחת בחשבון שהתשלום הסופי באופן פרטי מגיע לקרוב ל-20,000 ש"ח. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני נותחתי דרך מאוחדת
נופר09/10/2011היי,
אני נותחתי דרך מאוחדת ע"י ד"ר סאקרן. מנתח מדהים!!!!!!!!!
אמנם עשיתי מעקף (מכורה למתוקים), התחלתי עם משקל 98 ק"ג, כיום 5 חודשים אחרי ירידה של 29 ק"ג....
פשוט מאושרת.
כיום גם אחותי הולכת לעשות את הניתוח אצלו.
מומלץ בחום!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ויכוח לגבי המנתח - תגובה
שולה זק09/10/2011דר' סקרן מנתח מעולה ואדם מקסים.
הויכוח והשאלות הן לדבי העלויות הכרוכות בקופת חולים מאוחדת.
האם את יכולה לתת נתונים כמה הייתה ההשתתפות העצמית שלך? או נותחת בבית חולים ציבורי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחיר מאוחדת
סמדר15/11/2011היי ,
גם אני במאוחדת , יש לי פגישה עם דר סקרן ,
שאליתי .
כמה עלה לך לשלם לאחר השתתפות של מאוחדת ?
האם יש לך ביטוח עדיף ? או שיא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עשיתי דרך מאוחדת - ציבורי
ליאתול10/10/2011כי פרטי עלה לי הרבה כסף (עדיף ולא שיא) אז הלכתי לסורוקה ושם נותחתי בלי לשלם אגורה מעל טופס 17 ובנוסף התורים היו מהירים מאוד = תוך כחודשיים מהרגע שהייתי בפעם הראשונה בסורוקה הייתי אחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבתחילת תהליך..
לאה17/02/2015שלום אני בת 25 במשקל שיא של 125 .. התחלתי תהליך.. אני מרגישה שבדרך הציבורית יקח לי הרבה זמן להגיע לניתוח. חבל לי על הזמן בחרתי בחיים! ישנה דרך לקצר תהליך? כמובן שפרטי לגמרי אין באפשרותי לשלם. ואיך עוזרים לדיאטנית לחתום?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)