bmi

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• bmi
    גילה
    10/10/2011

חייבת לספר לכם מקרה שחוויתי היום, הגעתי לרופאת המשפחה לשאול שאלה קטנה, תפסה אותי בקבלה המזכירה (וכמובן לאחר שהחמיאה לי) הציגה בפניי, פציינטית שמעוניינת לעבור ניתוח שרוול. התקרבה אלי בחורה צעירה, יפיפיה, עם מעט עודף משקל- יחסי (אולי 20 ק"ג). טענה שה-bmi שלה -44 והיא חייבת לעבור ניתוח. ממבט קצר אמרתי לה שלא נראה לי שזה ה-bmi שלה. טענה שכך אמר לה המאמן כושר שלה. שאלתי לגובה שלה ולמשקל, ובחישוב קצר הראתי לה שה-bmi שלה אפילו לא -32.
    מה שרציתי לספר הוא, שהניתוח נתפס בציבור השמנים שפתרון פלא, ההבנה היא שככל שיגידו ערכי bmi גבוהים יותר, יקבלו אישור מיידי לניתוח.
    חברה' לא כך הדבר לדעתי הניתוח אכן מיועד למי שסובל מעודף משקל חולני, ולא סתם בתור גחמה נחמדה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    bmi

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מסכימה על כול מילה שלך

תמר נהריה
    10/10/2011

אנשים לא מבינים שהניתוח הזה נועד, לאנשים באמת שמנים עם מחלות רקע,, או השמנה חולנית, זה לא ניתוח קוסמטי , זה ניתוח לשם בריאות בלבד, ולא כול אחד שיש לו עודף משקל יכול לעשות את הניתוח הזה. זה לא פיתרון פלא להשמנה נקודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפה ששיתפת אותנו- תגובה

שולה זק
    10/10/2011

הבעיה שהציבור חושב שזה "ניתוח כבקשתך" או ניתוח קוסמטי.
    תופעה מעניינת - כל הבעלי ה- BMI הגבוהים הזקוקים לניתוח י הם חולים בהשמנת יתר חולנית - הם בהכחשה. לא מוכנים לשמוע על ניתוח ואילו בעלי עודף משקל קל - כבר מראגישים נעלבים שדוחים אותם.
    נקווה להמשיך לעשות את שלנו בדרך הטובה, ושאנשים העומדים בקריטריונים יבינו שזו הדרך שהרפואה מציעה להחלמתם.
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו