מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- bmi 38מירי11/10/2011
אני שוקלת היום 105 קיבלתי הפניה למרפאה כירורגית לקיצור קיבה אני מעוניינת לעשות טבעת השאלה שלי היא כמו שאמרתי ה-bmi-שלי 38 האם אני יתאים לניתוח זה דחווווף לי בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קריטריונים - תגובה
שולה זק11/10/2011עם BMI38 ללא מחלות נילוות לא יאשרו לך ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהנסיון שלי...
מנותחת טריה11/10/2011תקבעי תור לרופא מנתח. מהנסיון שלי, בבית חולים ציבורי זה לוקח כחודשיים. דבר שני תלכי לרופא משפחה וקבלי הפניה לבדיקת דם.
דבר ראשון, עד הפגישה אצל המנתח, את מוזמנת להשמין ולהשמין וככל שתשמיני יותר-יש לך סיכוי גבוה יותר.
דבר שני, יכול להיות שכמוני-לאחר ביצוע בדיקת הדם המנתח יראה שיש לך מחלות נלוות (כמו שומנים בדם).
אני חושבת שיש לך סיכוי גבוה לניתוח. בכל מקרה תנסי. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעצת אחיתופל - תגובה
שולה זק11/10/2011למה להשמין??? זו עזה גרועה ביותר
למה לא לעודד לעשות את המאמצים ולרזות??? לא נשמע יותר הגיוני.
תחשבי על זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהסיבה הזו:
מנותחת טריה11/10/2011הרבה יותר קשה לרדת כל כך הרבה באופן רגיל, וזו הסיבה שכולנו רוצים, או רצינו לעשות את הניתוח. וגם ככה אין לה הרבה מה להשמין...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך להבין- תגובה
שולה זק11/10/2011זה לא "ניתוח כבקשתך" ולא מאשרים ניתוחים בחותמת גומי. הקופות הקשיחו עמדה בגלל "מתפלחים". דורשים חוות דעת של עובדת סוציאלית ושל דיאטנית.
לא צריך לשכוח שאחרי הניתוח צריך ללכת לדיאטנית, לאכול תפריט דיאטטי, לשלב פעילות גופנית, לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
אז......למה לא לנסות להגיע להשגים וליות גאה בכח הרצון ובתוצאות. למה לבחור בדרך אבדון......להשגת מטרה הפוכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח שרוול
תמר נהריה22/10/2011אני יכולה להגיד לכם בעניין. אני יעיד על עצמי שבגלל הסכרת שיש לי אני הולכת לניתוח. אחרת יש המון שיטות להרזות , זה לא תענוג כמו שזה נשמע. הניתוח נועד לאנשים חולים , עם השמנה חולנית , סכרת, לחץ דם , כולסטרול גבוהה , בעיות ברכיים וגב. אנשים הפכו את הניתוחים האלו , למשהו קוסמטי כי בא להם להיות רזים בלי להתאמץ הרבה, וזאת טעות גדולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)