bmi 38

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• bmi 38
    מירי
    11/10/2011

אני שוקלת היום 105 קיבלתי הפניה למרפאה כירורגית לקיצור קיבה אני מעוניינת לעשות טבעת השאלה שלי היא כמו שאמרתי ה-bmi-שלי 38 האם אני יתאים לניתוח זה דחווווף לי בבקשה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    bmi 38

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים - תגובה

שולה זק
    11/10/2011

עם BMI38 ללא מחלות נילוות לא יאשרו לך ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהנסיון שלי...

מנותחת טריה
    11/10/2011

תקבעי תור לרופא מנתח. מהנסיון שלי, בבית חולים ציבורי זה לוקח כחודשיים. דבר שני תלכי לרופא משפחה וקבלי הפניה לבדיקת דם.
    דבר ראשון, עד הפגישה אצל המנתח, את מוזמנת להשמין ולהשמין וככל שתשמיני יותר-יש לך סיכוי גבוה יותר.
    דבר שני, יכול להיות שכמוני-לאחר ביצוע בדיקת הדם המנתח יראה שיש לך מחלות נלוות (כמו שומנים בדם).
    אני חושבת שיש לך סיכוי גבוה לניתוח. בכל מקרה תנסי. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצת אחיתופל - תגובה

שולה זק
    11/10/2011

למה להשמין??? זו עזה גרועה ביותר
    למה לא לעודד לעשות את המאמצים ולרזות??? לא נשמע יותר הגיוני.
    תחשבי על זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהסיבה הזו:

מנותחת טריה
    11/10/2011

הרבה יותר קשה לרדת כל כך הרבה באופן רגיל, וזו הסיבה שכולנו רוצים, או רצינו לעשות את הניתוח. וגם ככה אין לה הרבה מה להשמין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך להבין- תגובה

שולה זק
    11/10/2011

זה לא "ניתוח כבקשתך" ולא מאשרים ניתוחים בחותמת גומי. הקופות הקשיחו עמדה בגלל "מתפלחים". דורשים חוות דעת של עובדת סוציאלית ושל דיאטנית.
    לא צריך לשכוח שאחרי הניתוח צריך ללכת לדיאטנית, לאכול תפריט דיאטטי, לשלב פעילות גופנית, לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים.
    אז......למה לא לנסות להגיע להשגים וליות גאה בכח הרצון ובתוצאות. למה לבחור בדרך אבדון......להשגת מטרה הפוכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שרוול

תמר נהריה
    22/10/2011

אני יכולה להגיד לכם בעניין. אני יעיד על עצמי שבגלל הסכרת שיש לי אני הולכת לניתוח. אחרת יש המון שיטות להרזות , זה לא תענוג כמו שזה נשמע. הניתוח נועד לאנשים חולים , עם השמנה חולנית , סכרת, לחץ דם , כולסטרול גבוהה , בעיות ברכיים וגב. אנשים הפכו את הניתוחים האלו , למשהו קוסמטי כי בא להם להיות רזים בלי להתאמץ הרבה, וזאת טעות גדולה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו