דחוף

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• דחוף
    לילך
    13/10/2011

אני בת 40 נשואה +2 משקל 86 גובה 1.54 BMI=36.26
    שנים אני במאבק על המשקל ובתקופה האחרונה שמנתי בחדות יחסית ואני לא מצליחה להוריד במשקל למרות קבוצות תמיכה שונות שאליהן השתייכתי.
    יש לי כולסטרול גבוה 216.7 יש לי כאבים בגב התחתון לפי דברי הרופא:
    " עקב השמנת יתר קיים עומס על עש שגורם לשינויים שחיקתים וכאב"
    יש המלצה ממנו שאני זקוקה בדחיפות לירידה במשקל.
    פניתי לרופאת המשפחה שנתנה לי הפנייה לרופאה מנתחת כירורגית. הרופאה המליצה על ניתוח שרוול.
    פניתי לחב' הביטוח (ביטוח פרטי) הם דחו את התביעה שלי בטענה כי אני לא עומדת בקריטריונים ובשבילי הניתוח הנ"ל אינו נחשב כצורך רפואי אלא למטרה אסטטית .
    אני לא יודעת מה לעשות.
    המצב מדכא אותי מאוד.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים- תגובה

שולה זק
    13/10/2011

שלום לילך
    בואי נעשה סדר ונראה איך מתקדמים ווזרים לך.
    חברת איזו קופה את ואיפה את גרה?
    לפי הנתונים שמסרת ה- BMI שלך 36.2 ואת גבולית בקריטריונים אם את סובלת ממחלות רקע כמו כולסטרול, לחץ דם גבוה, סוכרת, דום נשימה בשינה. בעיות אורטופדיות לא נכללות בקריטריונים.
    מה שעליך לעשות זה לקחת מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההסטוריה הרפואית שלך ומפרט את מחלות העבר וההווה והטיפולים שאת מקבלת. את המכתב הזה עליך להעביר לחברת הביטוח ולבקש את אישורם. במקביל תבקשי אישור מהקופה שלך ותראי אם את מקבלת אישור.
    אם אינך מטופלת תרופתית בבעיית כולסטרול וזו בעיה שעלתה רק עכשיו קשה לי להאמין שיאשרו לך.
    בכל מקרה תנסי לראות אם הקופה מאשר. במקביל תתחילי ללכת לדיאטנית ולשלב פעילות גופנית ואני בטוחה שתגיעי לתוצאות רצויות.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לילך
    13/10/2011

שולה יקירתי
    אני גרה בכפר סבא וחברה בקופ"ח כללית.
    אני סובלת מכולסטרול גבוה להערכתי שנים. לא לקחתי אף טיפול.
    בכל אופן קל להגיד לכי לדיאטנית ותראי תוצאות......................
    אני מנסה כ"כ הרבה אך לשווא . אני כבר מיואשת.
    הרופא המטפל-האם התכוונת לרופא משפחה או למנתחת כירורגית?
    אין לי מילים להודות לך על ההתייחסות והאיכפתיות שלך. גם בחג את טורחת ועונה לחברים. ישר כח. מזל שיש אנשים כמוך!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבה נמשיך- תגובה

שולה זק
    13/10/2011

כן כוונתי לרופא המשפחה. מה לעשות שיש קריטריונים והם נקבעו על ידי ארגון הבריאות העולמי ואומצו על ידי משרד הבריאות שהנחה את הקופות לעבוד על פיהם.
    הקריטריונים אומרים: BMI 35-40 עם מחלות רקע נילוות כפי שציינתי לך כולסטרול, לחץ דם, סוכרת, דום נשימה. BMI 40 ומעלה כל אחד גם ללא מחלות נילוות.
    הניתוחים נמצאים בסל הבריאות והם ללא עלות כספית לעומדים בקריטריונים.כך שאני מציעה לקבל מרופא המשפחה מכתב ממצא המתמקד בנושא הכולסטרול ולהעביר בקשה לאישור לניתוח לקופה שלך. היה ותקבלי אישור תוכלי לנפנף עם זה לחברת הביטוח הפרטית שלך ולקבל אישור מהם. או להמתין לתור בבית חולים ציבורי _אותם מנתחים).
    לילך יקירתי, אל תשכחי - ניתוח זה לא הוקוס פוקוס נכנסים שמנים ויוצאים רזים. בשביל לרזות צריך לעבוד!!! מה את חושבת אחרי הניתוח יהיה עליך לעשות? לשנות הרגלי אכילה ואורח חיים בצמוד למעקב דיאטנית ותפריט דיאטטי, שילוב פעילות גופנית ורצוי גם להירשם לקבוצת תמיכה. כך שדיאטנית זו לא הדרך הקלה ולא "מילה מגונה" אלא הכרח בסיסי בכל מצב להצלחה.
    אנו כאן תמיד לעזור. מקווה שעזרתי במעט ואשמח לעזור ולתמוך גם בעתיד.
    את מוזמנת להתקשר בכל עת.
    חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לילך
    13/10/2011

שולה היקרה
    עזרת בהרבה כבר מחר אתייצב אצל רופאת המשפחה לקדם עניינים.
    איידע אותך.תודה שאכפת לך. חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה - תגובה

שולה זק
    13/10/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבה נמשיך- תגובה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    13/10/2011

במקביל להסבר הכולל של שולה היתי ממליץ לך להפגש עם מנתח אשר מתעסק בניתוחים הבריאטרים ע"מ לקבל את חוות דעתו (שבהחלט יכולה להיות חיובית) ורק אז לגשת לקופה בדרישה להתחיבות. (משקל הפניה שלך לאחר המלצת המנתח היא כבדה יותר בקופה)
    שיהיה לך בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפגשתי עם מנתחת

לילך
    13/10/2011

ד"ר מחג'נה היקר
    אני נפגשתי עם מנתחת שרוול והיא רשמה המלצה שאעבור את הניתוח.
    ביום ראשון קבעתי תור לרופאת המשפחה לעזרה..............
    תודה על ההתייחסות. אני ממש רוצה לעבור את הניתוח.
    אעדכן בפורום מה חדש.............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרישת התחייבות

לילך
    14/10/2011

שלום וברכה
    הייתי אצל הרופאת משפחה. היא לא ידעה על איזה התחייבות אני מדברת היא אמרה לי לפנות לכירורגית המנתחת ושהיא צריכה לתת לי הפניה.
    איך פונים לקופה לדרישת התחייבות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרישת התחייבות - תגובה

שולה זק
    14/10/2011

אז ככה,
    תפני לכירורגית שהיית אצלה
    תקבלי זימון לניתוח - זימון הכולל תאריך, סוג הניתוח ואיפה את עתידה לעבור אותו ואת הטופס הזה יחד עם מכתב הרופא המטפל להגיש למשרד לקבלת התחייבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו