יש למישהו מושג?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• יש למישהו מושג?
    שירלי
    15/10/2011

שלום וחג שמח, יש לי ביטוח פלטיניום של הכללית BMI 40, בימים אלו עוברות בדיקות לפני ניתוח שרוול, השאלה שלי, אולי במקרה מישהו יודע אם אפשר לעבור אותו באופן פרטי ולהפעיל את הפלטיניום כי אין לי סבלנות לחכות שנה... ומצד שני לשלם באופן פרטי 100% זה גם קצת כבד...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש למישהו מושג?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הייי,גם אני מבוטחת פלטינום

אולגה
    15/10/2011

שלום לך :) רוב הבדיקות שאת צריכה לעשות הן בדיקות שמקבלים אלייהם תור צ'יק צ'אק. אני האמת דחיתי בחודש את הפגישה שלי עם המנתח כי לא הספקתי לעשות את כל הבדיקות. העצה שלי זה שפשוט תתקשרי כל יום לבדוק אם יש ביטולים וככה יוכלו להכניס אותך יותר מהר לתור! אל תתייאשי, אני גם עשיתי את זה ואני כבר 4 ימים אחרי!! קולולוללולו :)
    אל תשכחי- כל עכבה לטובה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש למישהו מושג? - תגובה

שולה זק
    15/10/2011

הבדיקות את עושה בדרך הרגילה דרך הקופה את הניתוח את יכולה לעבור במרכז פרטי, הדבר מקצר את התור. העלות עם פלטינום נע בים 3000 ל- 5000 ש"ח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו