שאלה דחופה לרופאים כבד שומני

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה לרופאים כבד שומני
    פנינה
    17/10/2011

נגשתי לבית חולים השרון על מנת לבצע שם את הניתוח (שרוול) עשיתי את כל הבדיקות כברק באפריל 2011 ועד עתה לא קבלתי תור לניתוח כאשר כבר סוף סוף הגעתי לקדם ניתוח הרופא ביקש חוות דעת נוספת לגבי הכבד השומני למרות שיש לו את הבדיקות. האם כדאי לעבור שוב את כל הבדיקות או שלחזור לרופא כירורג אחר (לא לדר' רם אדוארד) ושהוא יאשר כבר את הניתוח סופי.
    נא עזרתכם.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגלל השביתות לא מנותחת כבר כ-חצי שנ - תגובה

שולה זק
    17/10/2011

לא הצלחתי להבין מה הבעיה. האם חסרות לך בדיקות? האם היית אצל מנתח בריאטרי . למיטב ידיעתי בשרון מנתח דר' מינץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שמתעקב

לוי פנינה
    17/10/2011

שולה תודה שחזרת אלי . יש לי את כל הבדיקות אבל משום מה הכירורג הבכיר שפגש אותי בקדם ניתוח החליט שבגלל הכבד השומני הוא רוצה חוות דעת נוספת. עפ"י מה שקראתי כבר באינטרנט כ-40% מהאוכלוסיה סובל מכבד שומני והפתרון לכך הוא ירידה במשקל ופעילות גופנית. בינתיים בכל אופן הוא דוחה את הניתוח עד לקבלת חוות דעת של גסטרו כבד. ואני רוצה מאוד כבר לעבור את הניתוח אני מנסה כעת במדיקל סנטר אצל פרופ' רובין .
    מה דעתך כיצד ניתן לקצר את התהליך והאם ניתן ליצור עימך קשר טלפוני.
    בתודה מראש,
    פנינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שמתעקב - תגובה

שולה זק
    17/10/2011

לום
    את יכולה ליצור עמי קשר בכל עת. אני מנסה לחשוב במה אני יכולה לעזור. איפה עברת את הבדיקות ומי המנתח בתחום קיצורי קיבה שבדק אותך והיה איתך בקשר?
    אכן כבד שומני הוא אופייני לאנשים הסובלים מהשמנת יתר חולנית. בגלל זה גם מומלץ שבועיים לפני הניתוח לשמור על דיאטת חלבונים על מנת להקטין את הכבד השומני.
    אם ביקשו ממך בדיקה נוספת אולי יש משהוא לא ברור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שמתעקב

לוי פנינה
    17/10/2011

רציתי לדעת האם יש אפשרות לקחת את הבדיקות מהתיק בבית חולים השרון ?
    האמת שאני כל כך מיואשת כיון שיש לי חתונה קרובה . האם נראה לך שאני יכולה לגשת למחלקה הכירורגית ללא תור ולנסות לדבר עם דר' מינץ? או לקחת את כל הבדיקות ולהעביר למדיקל סנטר לפרופ' רובין ולחכות אצלו לניתוח נראה שיהיה יותר מהיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח שמתעקב - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    19/10/2011

כבד שומני הינו תופעה שכיחה אצל אנשים שמנים. אין שום צורל בבירור נוסף. פשוט לעשות את הניתוח אשר עוזר בנוסף לכבד השומני להתנקות.
    שיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי פנינה

אפרת עוזיאל
    17/10/2011

את גרה בפת?
    אני נותחתי אצל פרופ רובין הוא תותח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדרך המהירה לניתוח שמתעקב

לוי פנינה
    17/10/2011

נכון אנחנו מכירות? וגם אם לא אז אולי ידועה לך דרך קיצור איך להגיע הכי מהר לניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפנינה

אפרת עוזיאל
    18/10/2011

את נשואה? לוי זה השם מישפחה הקודם שלך?<

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו