איך מתחילים את התהליך במכבי?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• איך מתחילים את התהליך במכבי?
    ליאו כהן
    17/10/2011

יש לי מגן זהב. איך מתחילים? מה הדרך הקצרה ביותר (דרך מכבי) לניתוח שרוול?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תהליך לקבלת אישור - תגובה

שולה זק
    17/10/2011

שלום לך,
    ראשית את צריך לבדוק שאתה עומד בקריטריונים לניתוח. שנית את סוג הניתוח קובעים יחד עם המנתח על פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, מחלות, טיפולים.
    הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית בבית חולים ציבורי, למי שעומד בקריטריונים.
    כחבר מכבי אתה יכול לפנות גם לאסותא, מדיקל סנטר, אלישע. תלוי באזור מגוריך. כמו כן עליך לברר איזה רופא במרכזיםפ הפרטיים עובד עם מכבי. במרכז רפואי התורים קצרים יותר, אך הניתוח כרוך בתשלום השתתפות עצמית.
    מקווה שעזרתי במעט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהליך לקבלת אישור

ליאו כהן
    18/10/2011

הייתי אצל ד"ר מחאג'נה. קבע שיש לי bmi 45. הביטוח שלי ממקום העבודה לא מאשר מכיוון שהצטרפתי לפני חצי שנה בערך. הם רוצים אישור שזהו מצב שלא היה קיים טרום הביטוח או לחכות שתעבור שנה. אני רוצה עכשיו (כמובן, כמו כולם).
    אז אני מבינה שמכבי זה הפתרון. מה עושים שלב ראשון? כבר קבעתי תור לבדיקות שד:ר מחאג'נה הפנה אותי אליהם.
    מה עוד אני צריכה לעשות בכדי לזרז את העניינים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהליך לקבלת אישור - תגובה

שולה זק
    18/10/2011

אם את במכבי והלכת לדר' מחג'נה באסותא לב המפרץ. עליך לסיים את כל הבדיקות. לעבור את הועדה אליה תוזמני באסותא ולקבל תאריך לניתוח. אני מניחה שכל המהלך הזה לא יקח יותר מחודש.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר שרוול-קיצורר קיבה

סופי
    06/04/2013

אם ניתוח מופיעה סל בריאותת כל אחד יכול לעשות? מה מחירו בבית חולים ציבורי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קריטריונים- תגובה

שולה זק
    06/04/2013

הניתוחים לקיצור קיבה הם בסל הבריאות והם ללא עלות כספית בבית חולים ציבהורי למי שעומד בקריטריונים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו