מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- איך מתחילים את התהליך במכבי?ליאו כהן17/10/2011
יש לי מגן זהב. איך מתחילים? מה הדרך הקצרה ביותר (דרך מכבי) לניתוח שרוול?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליך לקבלת אישור - תגובה
שולה זק17/10/2011שלום לך,
ראשית את צריך לבדוק שאתה עומד בקריטריונים לניתוח. שנית את סוג הניתוח קובעים יחד עם המנתח על פי ההסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, מחלות, טיפולים.
הניתוח נמצא בסל הבריאות והוא ללא עלות כספית בבית חולים ציבורי, למי שעומד בקריטריונים.
כחבר מכבי אתה יכול לפנות גם לאסותא, מדיקל סנטר, אלישע. תלוי באזור מגוריך. כמו כן עליך לברר איזה רופא במרכזיםפ הפרטיים עובד עם מכבי. במרכז רפואי התורים קצרים יותר, אך הניתוח כרוך בתשלום השתתפות עצמית.
מקווה שעזרתי במעט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך לקבלת אישור
ליאו כהן18/10/2011הייתי אצל ד"ר מחאג'נה. קבע שיש לי bmi 45. הביטוח שלי ממקום העבודה לא מאשר מכיוון שהצטרפתי לפני חצי שנה בערך. הם רוצים אישור שזהו מצב שלא היה קיים טרום הביטוח או לחכות שתעבור שנה. אני רוצה עכשיו (כמובן, כמו כולם).
אז אני מבינה שמכבי זה הפתרון. מה עושים שלב ראשון? כבר קבעתי תור לבדיקות שד:ר מחאג'נה הפנה אותי אליהם.
מה עוד אני צריכה לעשות בכדי לזרז את העניינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתהליך לקבלת אישור - תגובה
שולה זק18/10/2011אם את במכבי והלכת לדר' מחג'נה באסותא לב המפרץ. עליך לסיים את כל הבדיקות. לעבור את הועדה אליה תוזמני באסותא ולקבל תאריך לניתוח. אני מניחה שכל המהלך הזה לא יקח יותר מחודש.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר שרוול-קיצורר קיבה
סופי06/04/2013אם ניתוח מופיעה סל בריאותת כל אחד יכול לעשות? מה מחירו בבית חולים ציבורי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקריטריונים- תגובה
שולה זק06/04/2013הניתוחים לקיצור קיבה הם בסל הבריאות והם ללא עלות כספית בבית חולים ציבהורי למי שעומד בקריטריונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)