מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- דר' מחאג'נהYael20/10/2011
באוקוןבר 2010 עברתי ניתוח שרוול אצל דר' מחאג'נה בביה"ח רמב"ם והתוצאות ברוכות ומשביעות רצון בלשון המעטה...
לציין כי בראש ובראשונה המקצועיות הבלתי ניתנת לערעור, היחס החם והאנושי, הנכונות להסביר בצורה מובנת וברורה הם שמאפיינים רופא נפלא זה.
דר' מחאג'נה מקפיד כנאמר By the book על ביקורות סדירות ומעקב דיאטנית, בדיקות דם וכל הנדרש על מנת שהתהליך יהיה תחת מעקב רפואי קליני ומסודר - שאפו!
אין זה מובן מאליו כי רופא שכבר ביצע עבודתו וניתח ימשיך בצורת עבודה שאינה מאפיינת רופאים רבים [אפילו מאותה מחלקה...!] שמעדיפים לחוש ככל יכולים [מיני אלוהים...] ולהתנשא ולבזות פציינט [לצערי זה מה שקרה לי במחלקה אולם הרופא קיבל מענה ליחס המחפיר שלו ולאחר שנאלם דום נעלם כלעומת שבא].
בל נשכח כי בראש ובראשונה הקרדיט להצלחה נתון לפציינטי/ית שמקפיד על אורך חיים נכון ובריא בסיוע תזונאית וויטמינים, שהרי ללא סכין המנתחים רובנו לא היינו מצליחים [שיטת האקורדיון.... (; רק תזכרו שאין מטה קסמים, גם עם שרוול ניתן להשמין אם לא מקפידים].
אסיים ואמליץ בחום על דר' מחאג'נה לכל המעוניין בניתוח בריאטרי. הרופא היקר מקצועי ומעל לכל אנושי וקשוב [לא פחות חשוב ממקצועיות!].
אשרייך דר' יקר ותודתי שלוחה על הסיוע יקר הערך להורדה במשקל.
ד"ש חמה ונתראה בביקורת הבאה,
יעל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר מחג'נה
תמר נהריה20/10/2011מה שכתבת מאוד מחזק אותי . אני ביום שני הקרוב מנותחת על ידי ד"ר מחג'נה.
אני שמחה שבחרתי בו. כי באמת שמעתי עליו דברים טובים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלתמר מנהריה
Yael21/10/2011ראשית שיהיה בהצלחה מרובה!!! עשית בחירה מושכלת, הרופא נפלא, כמו שכתבתי - מקצועי, אמין ולבבי וזה מאד מקל בלחץ הקיים טרם שולחן הניתוחים!
שנית, קחי את זה בפרופורציה והמלצה קטנה גדולה - את הנקז - שיוציאו לך רק אחות או דר' מחאג'נה בשום אופן לא סטאז'ר... אני סבלתי מזה מאד בהוצאה [הוא התנהג כאילו אני פרה לשחיטה...] ואני לא בחורה רגישה בכלל!
בקיצור, בהצלחה ומחזיקה לך אצבעות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמרי זה לא נוטרא בכלל- תגובה
שולה זק21/10/2011קטן עליך הנקז!!!!חוץ מזה ברמבם יש סטאג'רים?
מה קורה עם איתן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה על הנקז לגב' שולה
Yael21/10/2011שולה שלום,
לא נכון להציג את הניתוח או חלק ממנו, ובכללו הוצאת הנקז כ"קטן עלייך" כל גוף ותגובתו לפעולה כירורגית זו או אחרת!
הוצאת הנקז אינה נעימה - נקודה! אולי משום שעברת את הניתוח לפני 9 שנים לא זכור לך אולם אני עברתי לפנישנה והחווייה הלא נעימה - בלשון המעטה, עודנה זכורה לי!
מטרת התגובה שלי הייתה להכין את הבחורה לחלק פחות נעים ו"להנעים" לה אותו עד כמה שניתן!
וכן, למרות השביתות והפיטורים - סטאז'רים עדיין עובדים ואף שכבודם במקומם תמר לא צריכה להיות בין אלו שיסבלו בהוצאת הנקז ומשכך תגובתי!
בהצלחה תמר!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל היקרה - תגובה
שולה זק21/10/2011עם כל הכבוד לך....עד כה לא נתקלת י בתגובות דרמאטיות בפורום בנושא הוצאת הנקז.
מהכרותי האישית את תמר בהחלט מתאים לה "קטן עליך". לעולם איני מזלזלת לא בניתוח, לא בפרוצדורה ובטח לא במטופל.
נכון ההרגשה היא לא הכי נעימה, אך במטוטא גם לא כל כך נוראה. לא תמיד מתאפשר לרופא בכיר להיות נכח ולבצע את הפעולה.
ואם כבר הזכרת לפני 9 שנים ....ניתוח עם בטן פתוחה וכמה נקזים - תאמיני לי היה לא נעים אבל גם לא נורא. וגם לא דר' שוורץ ולא דר' פראן הם אלו שעמדו והוציאו לי את הנקזים.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשבת שלום
Yael21/10/2011לא מדובר בתגובה דראמטית ואיני מפתחת את הנושא כלל. ציפיתי לתגובה מעט שונה ממי ש"מנהלת" פורום ולא להתלהמות או לשלילת דעה של מכותב, אשרייך.
הבעתי דעתי על עניין הנקז ומעצם רעיון הפורום לשתף בחוויות כך עשיתי. צר לי אם לא הכל ורוד כמו שאת אוהבת להציג. ולידיעתך גם במקרה שלי לא הוציא את הנקז רופא בכיר ועדיין - טוב להגיע מוכן לניתוח ולדעת לקראת מה הולך המנותח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל תודה
תמר נהריה22/10/2011אני מודה לך על הכנות שלך . יכול להיות שהיה לך נסיון רע עם הוצאת הנקז, כמו שזה נשמע, זה באמת לא נעים. אבל איך ששולה אמרה כול אחד מקבל את זה אחרת. זה לא נעים אבל אין ברירה.הנקז מחובר מהאף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנקז בבטן - תגובה
שולה זק22/10/2011היי תמר
יעל מדברת על נקז בבטן שמוכנס בעת הניתוח ומנקז את הנוזלים מחלל הבטן.
כמו כן יש זונדה - זה מכניסים בעת הניתוח דרך האף/גרון/עד לקיבה. לא מרגישים כלום. מאוד לא נוח עם, כאשר מתעוררים. אבל ברוב המקרה מוציאים את הזונדה מיד בתום הניתוח.
את בידיו המיומנות של דר' מחג'נה, כך שאני סומכת שהכל יהיה בסדר
יום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
תמר נהריה21/10/2011אין לי מושג על מה אתן מדברות . נקז כול עוד אני לא יודעת עליו עדיף ככה.
שנית איתן צריך שבוע הבא להפגש עם המרדים ורק אח"כ הוא יקבל תאריך.
יום שני הקרוב אני נכנסת לניתוח. שמחה, חוששת, רגשות מעורבים.פוחדת מההחלמה,
ובעקר מהתפקוד לאחר הניתוח. שולה אני סכרתית , ולעתים שאני רעבה ולא אוכלת בזמן , בעיקר פחממות, אני מתחילה להרגיש בחילה, חולשה וסחרחורת . מה יהיה אחר כך עם כמויות האוכל המזעריות. זאת הרגשה נוראית אבל שאני אוכלת אני חוזרת לעצמי.
בהתחלה אני לא יוכל לאכול הכול אז מה יהיה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תמר - תגובה
שולה זק22/10/2011טחד הסיבות שאת עושה את הניתוח זה בגלל הסוכרת.
בבית חולים יאזנו אטותך ןתקבלי הנחיות כיצד לתפקד בבית.
את תאכלי ארוחות קטנות כל 3 שעות . אבל תדאגי.....את תרא שיהיה בסדר. במיוחד שבעזרת השם הסוכרת תעלם לך כמו לרבים אחרי הניתוח. דר' מחג'נה ידאג ויטפל בך בכל האספקטים.
שמחה לשמוע על איתן שיש הקדמות.
יללה מחכה ששניכם תעהרו את הניתוח ונעשה מפגשון
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי שולה
תמר נהריה22/10/2011את בהחלט מעודדת אותי. אני יודעת שיהיה בסדר. מקווה שנתראה בקרוב שאני ואיתן כבר משרוולים ורזים :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)