חדשה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• חדשה
    לולי
    25/10/2011

הי שולה, אני חדשה כאן. לאחר ציפייה רבה ומתוחה הודיעו לי היום שהתור לניתוח הטבעת שלי הוקדם ליום שישי הקרוב...!!! איזה כייף,אבל גם קצת חשש פתאום. מאוד מרגש. אני מקווה שהכול יהיה בסדר, ואני חייבת לציין שאני נכנסת לפורום שלכם כל יום במהלך החודש האחרון ולמדתי המון.ח להיות כאן בקשר ולעדכן. אם יש למישהו שעבר את הניתוח הארות, הערות וטיפים אשמח לשמוע. תודה

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לולי - תגובה

שולה זק
    25/10/2011

ברוכה הנמצאת. בת כמה את לולי ומה ה- BMI שלך?
    ביקשת הערות, הארות וטיפים הנה אספק לך כמה
    נתחיל בהארות - לדברייך את נכנסת הרבה לפורום וקיבלת כאן חיזוקים. אני מניחה שקראת על ניתוח המעקף וניתוח השרוול לעומת ניתוח הטבעת....האם בדקת את הנושא?
    ועכשיו הערות - האם היית אצל כירורג שמבצע את כל סוגי הניתוחים והתיעצת איתו איזה ניתוח מתאים לך בהסתמך על ההיסטוריה הרפואית שלך, הרגלי אכילה והפרעות אכילה?? (בטרם החלטת על ניתוח טבעת)
    טיפים - אם לא היית ביעוץ אצל כירורג שהסביר לך על כל סוגי הניתוח - רצוי בדחיפות לעשות זאת לפני הניתוח ביום שישי.
    הטיפים לניתוח טבעת - את צריכה כח רצון ושיתוף פעולה מלא. את צריכה להיות מודעת שאת ב"חתונה קאתולית" צריכה ללכת לנפח את הטבעת או לחילופין לפתוח. את צריכה לדעת שיש מיני מזונות שיש בעיה עם טביעת לאכלם. להתרגל מהרגע הראשון לאכול לאט, ללעוס היטב, אחרת האוכל נתקע וההרגשה לא נעימה.
    בכל מקרה מאחלת לך הצלחה ותמיד נשמח להיות לעזר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעת

לולי
    26/10/2011

שולה שלום,
    BMI40 בדקתי את האפשרות של שרוול,אך פסלתי אותה מכיוון שאני לא מעוניינת לעשות משהו שהוא בלתי הפיך. זה משהו שלא מתאים לאופי שלי. אני חייבת להיות בשליטה תמיד. מעבר לכך התייעצתי גם עם הדיאטנית בקופת חולים, "מכבי", ולפי היכרותה אותי ואת דרכי האכילה שלי גם היא אמרה שטבעת יכולה להיות פתרוןטוב בשבילי, משום שהמכשול המשמעותי שלי זה אוכל, ובעיקר לחם, ולא מתוקים.
    אני יודעת הכול על התהליך,אבל קצת פחות על התזונה בימים הראשונים. האם רק נוזלים או להצטייד גם ביוגורט ומעדנים בבית? רציתי גם לשאול לגבי ההרדמה, האם היא משפיעה על הנקה? אני יודעת שזה לזמן מאוד קצר,פחות מחצי שעה. האם לא להניק באותו יום?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעת - תגובה

שולה זק
    26/10/2011

שלום לך,
    את "ילדה גדולה" ואם החלטת על טבעת, בלי להתיעץ עם כירורג ולהבין את כל המשמעויות והשוני בין הניתוחים - זכותך.
    הטיעון של "בלתי הפיך", בעיני לא רלוונטי. עד כה ידוע לי על טבעות שהוצאו כי עשו בעיות ולא בגלל שמטופלים החליטו זהו לא מרזים.
    לגבי שליטה - בטבעת את לא שולטת, את גם בקושי לומדת לשנות הרגלי אכילה. מה ששולט זה הניפוח של הטבעת או הוצאת הנוזל מהטבעת.. בשבוע הראדון עליך להיות אך ורק על נוזלים. לגימות קטנות ולעיתים קרובות. אחר כך עוברים לכלכלה רכה.
    לגבי ההנקה, את צריכה לשאול את הרופא מתי תוכלי להניק.
    כמה זמן את אחרי לידה? קיבלת אישור של הקופה (טופס התחייבות) לניתוח?
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לולי - תקשיבי

דניאל
    27/10/2011

את כותבת שאת חייבת להיות בשליטה.
    אבל העובדה היא שאת - לא!!! ראית לאיזה משקל הגעת? זאת שליטה???

אם את חייבת להיות בשליטה - תעשי שרוול או מעקף....
    תשלטי על מה שאת מכניסה לפה, כל זה כשיש לך בגוף "כלי" שמסייע לך ומקל על התהליך.

הטבעת לא עוזרת כלום בצד הפסיכולוגי, מדובר בעצם בשסתום לפני הקיבה,
    מה שלא נכנס - את מקיאה אותו.
    הניתוח הזה הוא - דור הולך ונעלם,
    תעצרי רגע - תתייעצי עם כירורג שעושה את כל סוגי הניתוחים,
    תקראי כאן על כל אלה שה"בלתי הפיך" אצלם - זה רק המשקל אצלם
    שנמצא רק בירידה.

לא הבנתי אם הבעיה שלך זה בצקים או מתוקים.

אם בצקים - עם טבעת לא תוכלי לאכול, עם שרוול - כמעט ולא תרצי לאכול.
    מתוקים - קל "לרמות" את הטבעת או השרוול - תשמיני באותה המידה.

נראה לי שאין לך עדיין מספיק מידע כדי לקחת את ההחלטה הנכונה,
    אני מציע לך שוב, תעכבי את ההחלטה עד שתלמדי את הנושא טוב יותר,

תהיי בשליטה, אל תמהרי להחליט לא נכון.

דניאל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טבעת

לולי
    26/10/2011

דרך אגב אני בת 38 , אמא לחמישה ילדים, גובה 1.65 משקל 110

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי חברה טובה שעשתה טבעת וממליצה

שימי
    28/10/2011

ירדה ממשקל 110 גובה 155 ב9 חודשים למשקל 59 ק"ג (!) וממליצה בחום אוכלת מעט ולא מקיאה (לדבריה) מרגישה טוב ומאד מרוצה נראית מעולה. אני גם שוקלת לעשות טבעת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נתונים קצת מוזרים - תגובה

שולה זק
    29/10/2011

51 קג' בתשעה חודשים.... - SHAPO למרות שקצת תמוה בעיני.
    מקווה שחברתך אכן מרגישה טוב וכל בדיקות הדם בסדר.
    הטבעת כבודה במקומה מונח. המלצתי למי ששוקל ניתוח קיצור קיבה - להתיעץ עם כירורג המבצע את כל סוגי הניתוחים ולהתאים את הניתוח האפקטיבי למטופל בהתאם להיסטוריה הרפואית שלו, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה, אופי - צריך המון כח רצון ושיתוף פעולה מלא על מנת להצליח.
    רק דוגמא קטנה - מי שמכור למתוק, אכלן מתוקים - טבעת עוזרת כמו "כוסות רוח למת".
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו