אירוע ערב לפני ניתוח

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• אירוע ערב לפני ניתוח
    שי
    27/10/2011

שלום רב .
    בשבוע הבא ב"ה אני אמור לעבור ניתוח שרוול ובערב לפני הניתוח יש לי אירוע משפחתי באולם.הייתי רוצה לדעת האם מותר לי לאכול ומה מותר לי לאכול ערב לפני הניתוח ע"מ שחלילה לא ישארו לי שאריות מזון בקיבה שיכולות להפריע במהלך הניתוח.
    אודה לתשובתכם.
    שי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אירוע ערב לפני ניתוח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לפני הניתוח- תגובה

שולה זק
    27/10/2011

ראשית תברר באיזה שעה הניתוח שלך מאחר ואתה אור להיות בצום 8 שעות.
    שבועיים לפני הניתוח רצוי ומומלץ לעשות דיאטת חלבונים. דהיינו לאכול הרבה החלבונים ללא פחממות וסוכרים.
    אז בארוע אתה יכול לאכול סלטים חיים בשר ותוספות שלא פחממות.
    רצוי לא להעמיס על הקיבה שלא תרגיש כבדות

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אירוע ערב לפני ניתוח - תגובה

ד``ר דוד גויטיין
    27/10/2011

רוב המנתחים מבקשים דיאטת חלבונים שבועיים-שלשה לפני הניתוח. אוכל "קל" ביומיים לפני הניתוח וכלכלה נוזלית בלבד יממה לפני הניתוח עם 6-8ש' צום לפניו. תופעת ה"סעודה האחרונה" מוכרת לנו לדאבוני, מקשה על הניתוח לעיתים (בייחוד ניתוחים המערבים מעי כגון מעקף קיבה או תריסריון), ומהווה אנטי-תזה לכל הרעיון של ניתוח לצורך ירידה במשקל.
    יום לפני תאכל מעט, וקל. אפשר ורצוי ללמוד להנות מאירועים ללא קשר לאוכל המוגש, אחרי הניתוח זה חלק מהכיף!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו