תשוקה לאוכל

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• תשוקה לאוכל
    תמר נהריה
    05/11/2011

מה עושים עם התשוקה הזו. שכול הזמן בא משהו להכניס לפה ולא מרעב. ראיתי שכבר כתבו על זה ואמרו שזה עובר . אבל זה משגע. כול הזמן בא לי משהו . אני לא יכולה לאכול . אבל זה לא עובר.מה לעשות? אני כמעט שבועיים מהניתוח שרוול.עדיין כלכלה נוזלית.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשוקה לאוכל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשוקה לאוכל - תגובה

שולה זק
    06/11/2011

היי תמר
    כפית גבינה, מים בטעמים, קרטיב, מעדן תענוג.
    חוץ מזה תעסיקי עצמך בענינים אחרים, לא בתחום האוכל.
    שבוע טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שולה הבעיה ההתעסקות עם האוכל

תמר נהריה
    06/11/2011

כנראה שההכנות לשבת עוררו אצלי כול מני תשוקות למאכלים שאני אוהבת. אני מאוד מפנקת את איתן עכשיו לקראת הניתוח אז אני נהנת לראות את המשפחה אוכלים ונהנים. ועוד השבת הם קבלו ממני פינוק ממש. כמו חמין שאין לי מתחרים בו, ועוגת שוקולד הורסת, אבל מה שבאמת אני יכולה להגיד שקרה לי לטובה , שאין לי תשוקה למתוק, זה פשוט נעלם, אני רואה את העוגת שוקולד וזה לא עושה לי כלום, אני מעדיפה אוכל טוב על עוגות וממתקים, אבל סה"כ עבר בשלום, ירדתי עוד 2 ק"ג, והחיים יפים וטעימים (בקטנה). שולה אולי שבת הבאה נתראה שבוע טוב ורזה בינתיים נשיקות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה הורדתם את ההודעה שלי מאתמול?

יפיף
    06/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו