מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- תשוקה לאוכלתמר נהריה05/11/2011
מה עושים עם התשוקה הזו. שכול הזמן בא משהו להכניס לפה ולא מרעב. ראיתי שכבר כתבו על זה ואמרו שזה עובר . אבל זה משגע. כול הזמן בא לי משהו . אני לא יכולה לאכול . אבל זה לא עובר.מה לעשות? אני כמעט שבועיים מהניתוח שרוול.עדיין כלכלה נוזלית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשוקה לאוכל - תגובה
שולה זק06/11/2011היי תמר
כפית גבינה, מים בטעמים, קרטיב, מעדן תענוג.
חוץ מזה תעסיקי עצמך בענינים אחרים, לא בתחום האוכל.
שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה הבעיה ההתעסקות עם האוכל
תמר נהריה06/11/2011כנראה שההכנות לשבת עוררו אצלי כול מני תשוקות למאכלים שאני אוהבת. אני מאוד מפנקת את איתן עכשיו לקראת הניתוח אז אני נהנת לראות את המשפחה אוכלים ונהנים. ועוד השבת הם קבלו ממני פינוק ממש. כמו חמין שאין לי מתחרים בו, ועוגת שוקולד הורסת, אבל מה שבאמת אני יכולה להגיד שקרה לי לטובה , שאין לי תשוקה למתוק, זה פשוט נעלם, אני רואה את העוגת שוקולד וזה לא עושה לי כלום, אני מעדיפה אוכל טוב על עוגות וממתקים, אבל סה"כ עבר בשלום, ירדתי עוד 2 ק"ג, והחיים יפים וטעימים (בקטנה). שולה אולי שבת הבאה נתראה שבוע טוב ורזה בינתיים נשיקות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה הורדתם את ההודעה שלי מאתמול?
יפיף06/11/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)