מישהו יודע?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מישהו יודע?
    שירלי
    07/11/2011

היי, סוף סוף נקבע לי תור לניתוח ב- 25/11, אני שמחה ומאושרת, אך יש לי בעיה קטנה, אני מאפרת במקצועי, וב- 29/11 יש לי לאפר לאירוע משפחה( 5 בנות) , זה אירוע שנקבע כבר לפני שנה, יש למישהו מושג אם אחרי ארבעה ימים כבר חוזרים לתפקד באופן נורמלי?
    חשוב לי לציין שהן באות אליי וזה יהיה בבית, זה לא מאמץ גדול בשבילי ביום יום, אבל אין לי מושג מה יהיה ומצד שני אני לא מרגישה נעים לבטל להם עכשיו...
    חוץ מהיום הזה כבר הודעתי לכולם שאני בחופש עשרה ימים, תעזרו לי, אני לא רוצה לבטל את הניתוח... אני כבר חולמת להגיע לרגע...

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מישהו יודע?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מאמינה שכן.

אולגה
    07/11/2011

הכל תלוי באיך שתרגישי ושהכל יהיה בסדר....אני הייתי מאושפזת 3 ימים...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לבטל - תגובה

נילי
    07/11/2011

היי שירלי. אני לא חושבת שיש כאן מי שהוא כולל רופאים, שיכול לענות לך חד-משמעי האם תרגישי יותר טוב או פחות טוב לאחר 4 יום. מכיוון שאני נמצאת בערך באותו מצב, אני מה זה מבינה אותך ! עלי לחשב משכורות לעובדים, אבל אחרי 10 ימים :)
    אז המלצתי האישית - תעדכני את אותה המשפחה שיש לך ניתוח (לא חייבת לפרט), ואת סבורה שעד 29/11 תחזרי הביתה ותוכלי לאפר אותן, אבל ליתר ביטחון תמסרי להן מס' טלפון של מאפרת אחרת - למקרה חירום. אז גם את לא תיהי בלחץ, וגם הבנות יהו בטוחות שיטפלו בהן בסופו של דבר. שיהיה לך הרבה בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את משתחררת באותו יום

תמר נהריה
    07/11/2011

בד"כ אחרי 4 ימים משתחררים מבית חולים. כול אחד מרגיש אחרת לפי הגוף שלו.
    לדעתי עדיף שתעבירי את הבנות למאפרת אחרת. קצת קשה לנחות מבית חולים אחרי ניתוח כזה, ועוד להתחיל לעבוד . תחשבי על זה. ואם יש לך ילדים אז בטח הם ירצו קצת תשומת לב ממך אחרי 4 ימי העדרות מהבית (מנסיון) ולא שתתחילי לתת לאנשים זרים. זה מאוד חשוב לדעתי, תחשבי גם על הדברים האלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה - תגובה

שולה זק
    07/11/2011

לא ציינת איזה ניתוח את עוברת.
    אבל, בכללי, אין מניעה שבתאריך הנקוב תאפרי את בני המשפחה.
    זה אצלך בבית ואת לא עובדת פיזית ולא סובת משאות. קחי את הזמן לנוח בין לבין ולא לשכוח לשתות הרבה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה - תגובה

שולה זק
    07/11/2011

לא ציינת איזה ניתוח את עוברת.
    אבל, בכללי, אין מניעה שבתאריך הנקוב תאפרי את בני המשפחה.
    זה אצלך בבית ואת לא עובדת פיזית ולא סובת משאות. קחי את הזמן לנוח בין לבין ולא לשכוח לשתות הרבה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה והרבה מים לשתות לאט לאט .

יגאל
    07/11/2011

להישתדל לשתות מים ללא שום תוספות לי זה עזר מאוד .גם לא מים בטעמים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפואה שלמה - פיתרון אפשרי

דניאל
    07/11/2011

היי

אני נותחתי ביום א' בשבוע, ביום ד' שוחררתי מבית החולים,
    ביום א' לאחר מכן - כבר הלכתי לעבודה - זה עניין אישי ואינדיבידואלי.

אם תרגישי טוב לעשות את עבודתך, מה טוב,
    אם לא, ואת גרה במרכז-דרום - נראה לי שאשתי(משורוולת בעצמה)
    תשמח להתנדב לעזור לך,
    מאפרת מקצועית (בוגרת איל מקיאג') ומוכשרת - אנחנו גרים בגן יבנה.

שום מסחר אין בהודעה שלי - התנדבות לשמה.

דניאל 052-5634777

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו