מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- מישהו יודע?שירלי07/11/2011
היי, סוף סוף נקבע לי תור לניתוח ב- 25/11, אני שמחה ומאושרת, אך יש לי בעיה קטנה, אני מאפרת במקצועי, וב- 29/11 יש לי לאפר לאירוע משפחה( 5 בנות) , זה אירוע שנקבע כבר לפני שנה, יש למישהו מושג אם אחרי ארבעה ימים כבר חוזרים לתפקד באופן נורמלי?
חשוב לי לציין שהן באות אליי וזה יהיה בבית, זה לא מאמץ גדול בשבילי ביום יום, אבל אין לי מושג מה יהיה ומצד שני אני לא מרגישה נעים לבטל להם עכשיו...
חוץ מהיום הזה כבר הודעתי לכולם שאני בחופש עשרה ימים, תעזרו לי, אני לא רוצה לבטל את הניתוח... אני כבר חולמת להגיע לרגע...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מאמינה שכן.
אולגה07/11/2011הכל תלוי באיך שתרגישי ושהכל יהיה בסדר....אני הייתי מאושפזת 3 ימים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם לבטל - תגובה
נילי07/11/2011היי שירלי. אני לא חושבת שיש כאן מי שהוא כולל רופאים, שיכול לענות לך חד-משמעי האם תרגישי יותר טוב או פחות טוב לאחר 4 יום. מכיוון שאני נמצאת בערך באותו מצב, אני מה זה מבינה אותך ! עלי לחשב משכורות לעובדים, אבל אחרי 10 ימים :)
אז המלצתי האישית - תעדכני את אותה המשפחה שיש לך ניתוח (לא חייבת לפרט), ואת סבורה שעד 29/11 תחזרי הביתה ותוכלי לאפר אותן, אבל ליתר ביטחון תמסרי להן מס' טלפון של מאפרת אחרת - למקרה חירום. אז גם את לא תיהי בלחץ, וגם הבנות יהו בטוחות שיטפלו בהן בסופו של דבר. שיהיה לך הרבה בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת משתחררת באותו יום
תמר נהריה07/11/2011בד"כ אחרי 4 ימים משתחררים מבית חולים. כול אחד מרגיש אחרת לפי הגוף שלו.
לדעתי עדיף שתעבירי את הבנות למאפרת אחרת. קצת קשה לנחות מבית חולים אחרי ניתוח כזה, ועוד להתחיל לעבוד . תחשבי על זה. ואם יש לך ילדים אז בטח הם ירצו קצת תשומת לב ממך אחרי 4 ימי העדרות מהבית (מנסיון) ולא שתתחילי לתת לאנשים זרים. זה מאוד חשוב לדעתי, תחשבי גם על הדברים האלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק07/11/2011לא ציינת איזה ניתוח את עוברת.
אבל, בכללי, אין מניעה שבתאריך הנקוב תאפרי את בני המשפחה.
זה אצלך בבית ואת לא עובדת פיזית ולא סובת משאות. קחי את הזמן לנוח בין לבין ולא לשכוח לשתות הרבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה - תגובה
שולה זק07/11/2011לא ציינת איזה ניתוח את עוברת.
אבל, בכללי, אין מניעה שבתאריך הנקוב תאפרי את בני המשפחה.
זה אצלך בבית ואת לא עובדת פיזית ולא סובת משאות. קחי את הזמן לנוח בין לבין ולא לשכוח לשתות הרבה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהצלחה והרבה מים לשתות לאט לאט .
יגאל07/11/2011להישתדל לשתות מים ללא שום תוספות לי זה עזר מאוד .גם לא מים בטעמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואה שלמה - פיתרון אפשרי
דניאל07/11/2011היי
אני נותחתי ביום א' בשבוע, ביום ד' שוחררתי מבית החולים,
ביום א' לאחר מכן - כבר הלכתי לעבודה - זה עניין אישי ואינדיבידואלי.
אם תרגישי טוב לעשות את עבודתך, מה טוב,
אם לא, ואת גרה במרכז-דרום - נראה לי שאשתי(משורוולת בעצמה)
תשמח להתנדב לעזור לך,
מאפרת מקצועית (בוגרת איל מקיאג') ומוכשרת - אנחנו גרים בגן יבנה.
שום מסחר אין בהודעה שלי - התנדבות לשמה.
דניאל 052-5634777* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)