מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- נילי+ירוקהPAZIT13/11/2011
למיטב ידיעתי ואני חודשיים אחרי ניתוח הדיאטנית אמרה לי לא לעשות כרגע פעילות גופנית וכאשר סיפרתי לה שאני עושה הליכות היא אמרה לי להפסיק מיד כי הגוף עדיין חלש.
לעומת זאת פרופסור רובין אמר לי כן להתחיל ספורט מרוב ששיגעו אותי כן לא כן החלטתי (וגם מתוך עצלנות) כרגע לא לעשות שום פעילות ספורטיבית.
יש הרבה דעות בנושא אי אפשר לדעת למי להקשיב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה
נילי13/11/2011היי פזית, תודה על שיתוף.
מותר לך לא לחלוק בדעתי.
אני מאמינה שכל אחד ואחת ממשיכה את החיים לאחר ניתוח לפי קצב שלו/ה, לפי יכולות שלו/ה ולפי רצון. לדוגמה, אני יחסית "לא ממש שמנה" וגוף שלי רגיל לפעילות גופנית. אני עושה את זה גם היום. אז אני אתייעץ בהמשך עם הרופא משפחה שלי ועם המנתח, ועל-פי הנחיות שלהם אדע כיצד להמשיך.
אבל את בהחלט צודקת, יש אנשים עם לחץ הדם גבוה, מחלות שונות - אז אני לא נותנת כאן שום יעוץ, אלא רק משתפת במה שאני לומדת, כי אין הרבה מידע בנושא.
אני קראתי כתבה של ד"ר אסנת רזיאלי מבי"ח אסותא, בה היא אומרת חד-משמעי, כי פעילות גופנית צריכה ליהיות 3 עד 5 פעמים (!) בשבוע לשם התוצאות (ירידה במשקל) !
שימי לב, כתבתי על הליכה מתונה וחיזוק עצמות. מקווה מאוד שבקרוב את תרגישי יותר טוב, כך שתתחילי גם את את הפעילות הגופנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנילי+ירוקה - תגובה
שולה זק13/11/2011פעילות גופנית ברוכה ומומלצת
הליכה קלה אחרי שבועיים ושחיה לאחר כחודש שהתפרים הבריאו, על מנת למנוע זיהום.
לגבי מכון כושר יש להתיעץ עם המנתח ומאמן הכושר.
ידוע לי על אנשים שהחלו אימונים אחרי 6 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)