מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- להילה שאלה חשובהיונית01/12/2011
אני לאחר שרוול שנה ירדתי 46 קילו נראית נהדר ומרוצה מעצמי שאלתי שאני בתקופה שהתאבון חוזר בארוחה הייתי אוכלת פרוסה אחת של לחם מלא היום אני מסיימת שתי פרוסות אם אגיע לשש פרוסות ביום אני אחזור להשמין להלן סדר יום :
1-בוקר2 פרוסה +פסטרמה+מלפפון
2- ביניים-2 פרוסה+2 כפות קוטג+חצי עגבניה
3-צהריים-כוס חד פעמית אורז רגיל+פרגית קטנה +רוטב לאורז
4- 2 פרוסה לחם מלא +אבוקדו קטן +מלפפון
בין הארוחות3 כוס נס+שתייה 6כוסות מים+חטיף מיני
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יונית היקרה
תמר נהריה03/12/2011בלי להיות דיאטנית לדעתי הלחם בארוחת הביניים מיותר, תאכלי לך מעדן דיאט או פרי, תשתי הרבה , גם תה צמחים לפעמים משביע בין הארוחות, לפעמים שלא שותים מספיק הגוף מפרש את זה כרעב, לכן חשוב לשתות לפחות 8-10 כוסות כולל תה . לגבי האבוקודו, אז נכון שהוא בריא אבל לאכול אבוקדו קטן שלם נראה לי קצת מוגזם, גם לגבי הלחם , עדיף שתי פרוסות לחם קל ולא רגיל(אפילו שהוא מלא). תשלבי פעילות גופנית, ואין שום סיבה שתשמיני. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה תשובתך חשובה ומלמדת
נויה06/12/2011האם כולם מורידים כך במשקל?
האם לא המעיטה קודם באכילה?
האם כעת אכילתה נכונה?
הילה-
נראה לי שרבים מצפים ללמוד מתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה התשובה של הילה?
תמר נהריה06/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמו מעקב של דיאטנית
yardena09/12/2011צריך לזכור כל גוף מתנהל אחרת אחרי ניתוח.
יש הרבה חתכים ..של גיל,משקל,גובה ,אחוזי משקל לפני ,אחוזי משקל אחרי,ההתנהלות של סוג הניתוח ,באיזה פרק זמן ההורדה במשקל ,יש מנותחים שמרגישים מצויין אחרי שנה ויש שעדיין חלשים וקצב הירידה מהיר מידיי ..
התפריט שכתוב כאן אוליי מתאים לאחת ולשנייה לא מתאים..
האבוקדו למשל אצלי חייב להיות בתפריט היומי ,לחם מקמח מלא ולא דל קלוריות ואני נמצאת אל דיאטנית.
זה רק מראה ,שהחיים הם לא דיאטה ובמיוחד כשיש מעקב של דיאטנית זה חוסך הרבה התלבטויות .כמו נושא הויטמינים ,יש כאלה שצריכים תוספים נוספים ויש כאלה רק דברים ספציפיים..
בהצלחה לכולנו.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולה
רותי20/12/2011חבל שהילה לא עונה ...זו שאלה שממתינה זמן רב למענה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)