מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- טיול טבע בכיףתמר נהריה04/12/2011
אתמול הייתה שבת יפה , יצאנו לטבע , אני בעלי איתן הבנות , ועוד חברה עם הבת שלה.
נסענו בכביש יפה (ליד מצפה הילה) עצרנו בצד, מול נוף עוצר נשימה, אני וחברתי ישבנו על הארץ בכיף, וזאת פעם ראשונה שאני מתישבת על הרצפה בכיף, ולא סובלת, שתינו תה צמחים שהכנו במקום, וכמובן היו כול מיני (אויבים) דברים טעימים כמו עוגה שחברתי הכינה , ביס אחד שלה הספיק לי. אחרי הטיול נכנסנו למסעדה, מלא סלטים חומוס צ'יפס , פיתות לפה, ומה לא, הזמנתי שיפוד פרגית, אחרי נשנוש של קצה המזלג מכול סלט, וחתיכת פרגית, נסתמתי, איתן וחברתי המשיכו לאכול, ואני הנעמתי את זמנם עם סיפורים,אחרי חצי שעה לגמתי תה נענע, ונהנתי מכול לגימה. היה כיף וכול יום כזה זאת הרגשה של ניצחון. בעלי ב26 לחודש נכנס לניתוח שרוול אצל ד"ר מחג'נה. אחרי הניתוח שלו בטח נשב שנינו על שיפוד פרגית אחת חחחחח לא להאמין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמר איזה כייף לקרוא
yarden04/12/2011שטיילתם .
נושא מסעדות תקופה ארוכה אצלי ויתרנו כדי להקל עליי וגם כספית זה היה פשוט לזרוק אוכל והרבה פעמים אוכל שלא הייתי מסוגלת לאכול ולעכל..
אבל עם הזמן כשהיינו יוצאים הייתי אומרת שאני אחרי קיצור קיבה והתחשבו בי ונתנו לי ארוחת ילדים או חצי מהכמות.המעניין שיש הרבה עניין בנושא ,אנשים שואלים ועוזרים לי עם האוכל וזה כייף .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)