מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- נותחתי בשבוע שעבר וקיבלתי הודעהDINDIN04/12/2011
מהעבידה שאין לי אפשרות לקחת חופשת מחלה אלא רק חופש רגיל מכיוון שהניתוח הזה(שרוול) נחשב כקוסמטי משהו יכול לייעץ???
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת מחלה
יעל הצפונית04/12/2011לפי מה שאני יודעת לכולם מאשרים שבועיים מחלה.
הניתוח לא קוסמטי, אלא רפואי מציל חיים.
ניתוח פלסטי הוא קוסמטי ובעבודה שלך כנראה לא מודעים לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מסכימה אבל
DINDIN04/12/2011הבוס טוען שהוא בדק וזה התשובה שהוא קיבל מבחינתי זה הכי הצלת חיים עם מצב הסכרת והלחץ דם שהיו לי האם אני יכולה להביא מסמך כלשהו שמשהו מכיר או איש מקצוע שניתן להתייעץ איתו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהמנתח שלך ,
yarden04/12/2011מרופא משפחה וגם הניירת שקיבלת לפני הניתוח .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתיפני למועצת הפועלים שבאיזור
חדווה05/12/2011מגורייך וספרי להם את הסיפור שלך הם כבר ידאגו לשלוח למעסיק שלך מכתב שבו יבהירו לו את זכויותיך כעובדת וידרשו ממנו חד משמעית להעביר לך את התשלום . יש כאלה שחושבים שהם חכמולוגים יותר ממה שהם . יש מצב שתתבקשי לשלם כמה שקלים במועצת הפועלים עבור כרטיס חבר אבל זה שווה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מקצועית
נילי04/12/2011ערב טוב, אני חשבת שכר ועברתי את ניתוח. התשובה שלי :
1. העובד לא חייב לפרט את הסוג או שם מחלה. ניתן לבקש מרופא המשפחה לכתוב באישור מחלה : לא מסוגל לעבוד מתאריך עד תאריך, ללא קוד ושם מחלה.
2. עובד זכאי ליום וחצי מחלה בגין חודש עבודה, 18 ימים לשנה, עד 90 יום צבירה (או יותר, בהסכמת מעסיק).
3. ניתוח קיצור קיבה הוא לא קוסמטי, הוא במפורש מציל חיים.
4. גם במקרה של ניתוח קוסמתי/אסטטי, זכאי עובד לחופש מחלה עפ"י היתרה שעומדת לרשותו, בד"כ בתלוש שכר יש נתון כזה. באם לא רשום בתלוש שכר מה היתרה - ניתן לברר אצל חשב שכר.
5. יום ראשון של המחלה ללא תשלום, שני ושלישי - 50% משכר יומי, יום רביעי והלך - 100% משכר יומי (תיקון אחרון מחודש אפריל 2011).
6. סוגי העדרות : חופשה, מחלה - עפ"י צבירה פחות ניצול, חופשה ללא תשלום - בהסכם עם מעביד עד חודשיים לפחות (ללא ניתוק יחסי עובד-מעביד).
7. רצוי לעדכן את מעסיק שיש ניתוח מתוכנן, עדיף במייל או הכתב. אבל לא חובה. קרוב משפחה יכול ליידע בטלפון שאתה בבית חולים ואחר כך תודיע לו מתי הינך צפוי לחזור לעבודה.
בהצלחה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, יבדק כשאשוב לעבודה
DINDIN05/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)