נותחתי בשבוע שעבר וקיבלתי הודעה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• נותחתי בשבוע שעבר וקיבלתי הודעה
    DINDIN
    04/12/2011

מהעבידה שאין לי אפשרות לקחת חופשת מחלה אלא רק חופש רגיל מכיוון שהניתוח הזה(שרוול) נחשב כקוסמטי משהו יכול לייעץ???

תודה מראש

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חופשת מחלה

יעל הצפונית
    04/12/2011

לפי מה שאני יודעת לכולם מאשרים שבועיים מחלה.
    הניתוח לא קוסמטי, אלא רפואי מציל חיים.
    ניתוח פלסטי הוא קוסמטי ובעבודה שלך כנראה לא מודעים לזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מסכימה אבל

DINDIN
    04/12/2011

הבוס טוען שהוא בדק וזה התשובה שהוא קיבל מבחינתי זה הכי הצלת חיים עם מצב הסכרת והלחץ דם שהיו לי האם אני יכולה להביא מסמך כלשהו שמשהו מכיר או איש מקצוע שניתן להתייעץ איתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מהמנתח שלך ,

yarden
    04/12/2011

מרופא משפחה וגם הניירת שקיבלת לפני הניתוח .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תיפני למועצת הפועלים שבאיזור

חדווה
    05/12/2011

מגורייך וספרי להם את הסיפור שלך הם כבר ידאגו לשלוח למעסיק שלך מכתב שבו יבהירו לו את זכויותיך כעובדת וידרשו ממנו חד משמעית להעביר לך את התשלום . יש כאלה שחושבים שהם חכמולוגים יותר ממה שהם . יש מצב שתתבקשי לשלם כמה שקלים במועצת הפועלים עבור כרטיס חבר אבל זה שווה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מקצועית

נילי
    04/12/2011

ערב טוב, אני חשבת שכר ועברתי את ניתוח. התשובה שלי :
    1. העובד לא חייב לפרט את הסוג או שם מחלה. ניתן לבקש מרופא המשפחה לכתוב באישור מחלה : לא מסוגל לעבוד מתאריך עד תאריך, ללא קוד ושם מחלה.
    2. עובד זכאי ליום וחצי מחלה בגין חודש עבודה, 18 ימים לשנה, עד 90 יום צבירה (או יותר, בהסכמת מעסיק).
    3. ניתוח קיצור קיבה הוא לא קוסמטי, הוא במפורש מציל חיים.
    4. גם במקרה של ניתוח קוסמתי/אסטטי, זכאי עובד לחופש מחלה עפ"י היתרה שעומדת לרשותו, בד"כ בתלוש שכר יש נתון כזה. באם לא רשום בתלוש שכר מה היתרה - ניתן לברר אצל חשב שכר.
    5. יום ראשון של המחלה ללא תשלום, שני ושלישי - 50% משכר יומי, יום רביעי והלך - 100% משכר יומי (תיקון אחרון מחודש אפריל 2011).
    6. סוגי העדרות : חופשה, מחלה - עפ"י צבירה פחות ניצול, חופשה ללא תשלום - בהסכם עם מעביד עד חודשיים לפחות (ללא ניתוק יחסי עובד-מעביד).
    7. רצוי לעדכן את מעסיק שיש ניתוח מתוכנן, עדיף במייל או הכתב. אבל לא חובה. קרוב משפחה יכול ליידע בטלפון שאתה בבית חולים ואחר כך תודיע לו מתי הינך צפוי לחזור לעבודה.
    בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, יבדק כשאשוב לעבודה

DINDIN
    05/12/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו