לותיקים שעברו את הניתוח שאלה?

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לותיקים שעברו את הניתוח שאלה?
    PAZIT
    08/12/2011

אני שלושה חודשים אחרי ניתוח שרוול ועדיין כואב לי באזור החתכים אני מרגישה כאבים כאשר אני ישנה על הצד או כאשר אני משתעלת (כאבים בחלקים הפנימיים) .
    השאלה אחרי כמה זמן זה אמור לעבור?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אצלי...

אשה צעירה
    12/12/2011

בלי עין הרע אני חודשיים אחרי הניתוח ואחרי כחודש או אפילו פחות עברו לי כל הכאבים. תתיעצי עם הרופא שניתח אותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל גוף מגיב אחרת

yardena
    13/12/2011

עניין של רגישות. וגם תלוי מה את אוכלת ,אוליי אוכל מסויים מציק לך ,את לוקחת סותר חומצה? אני שנה וקצת אחרי ויש רגישות בתפרים וגם כמו שכתבת שינויים של קור וחום ..לפעמים יש עיקצוצים ...וכל מיני קולות..חחח.בתחילת הניתוח בערך 3-4 חודשים היו לי תופעות כאלה וגם פצע אחד שסרב להחלים והיה מפריש לקח זמן עד שיצאתי מזה ונכנסתי לקיץ ,בקיץ השמש הכאיבה לי כמו דקירות גם שהייתי עם בגדים
    אני על הצד לא מסוגלת לשכב ,על הבטן ,אין אין מצב ,מרגישה כאבים באיזור הבטן ,
    עד שאני ממקמת את עצמי ..בסוף על הגב מתחילת הניתוח..
    חוץ מזה יש לך ביקורת אחרי ניתוח ,נראה לי שזה הזמן..תשאלי את המנתח שלך :)
    קצת טוק טוק על הבטן לחיצות קטנות ותבואי עוד 3 חודשים לביקורת..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו