שאלה???

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• שאלה???
    אורפז
    14/12/2011

שלום אני רוצה לעבור ניתוח קיצור קיבה ואני כבר אחרי כול הבדיקות הנידרשות ויום ראשון יש לי תור בקפלן לדוקטור ספוז'ניקוב. הבעיה היא שאני מפחדת שלא יאשרו לי את הניתוח בגלל שהלכתי ליעוץ פסיכולוגי לפני ניתוח לא הלך לי כול כך טוב ורציתי לדעת עד כמה משפיע הדעה של הפסיכולוגית על הניתוח.
    אני בלחץ אני לא יודעת מה לעשות אני כול כך רוצה לעבור את הניתוח
    מה הרופאים רוצים לשמוע מאיתנו כדי שנוכל לעבור את הניתוח ללא סירוב????
    חיייבת עזרה בת 19 שוקלת 110 1.60 תודה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קריטריונים- תגובה

שולה זק
    14/12/2011

שלום אורפז,
    מבחינת BMI שהוא 42.9 את עומדת בקריטריונים.
    מה הכוונה "לא הלך לך טוב"?
    לכל הדעות מצבך הנוכחי לא טוב, אבל צריך לוודא שאת יודעת לקראת מה את הולכת ושעליך לשנות את הרגליך אחרי הניתוח.
    אני מאמינה שחששותיך כרגע הן לשוא. דר' ספוז'ניקוב יבדוק את הנתונים ויחד תבררו איזה סוג ניתוח מתאים לך.
    רצוי להרגע ולצאת מהלחץ שלא מוביל למקומות חיוביים.
    יום טוב ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה

אורפז
    15/12/2011

אני יודעת לקראת מה אני הולכת ואני כול כך רוצה לעבור את הניתוח כדי להשתנות וכדי שיעלה לי הביטחון עצמי. אך כשהייתי אצל הפסיכולוגית היא אמרה לי שהיא חושבת שאני עדיין לא מוכנה לזה ולא יודעת לקראת מה אני הולכת ולכן רציתי לדעת כמה השפעה יש למכתב שהיא נותנת והאם בגלל זה יוכלו לבטל לי את הניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעה מקצועית - תגובה

שולה זק
    15/12/2011

תראי אורפז, אנחנו חברי פורום לא אנשי מקצוע. אנחנו עברנו ניתוחים או לפני ניתוחים ועוזרים ומחזקים אחד את השני.
    אנחנו לא מומחים ולא רשאים לחוות דעות מקצועיות וגם לא יכולים לנבות מה יהיה.
    לכי למנתח והוא יחד עם הצוות יחליטו מה הכי טוב עבורך.
    בהצלחה ויום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו