מתלבטת ,מפחדת ורוצה ניתוח שרוול

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• מתלבטת ,מפחדת ורוצה ניתוח שרוול
    יסמין
    15/12/2011

אני עם BMI 40.4 פניתי לדיאטנית נתנה אישור לניתוח שרוול גם הכירורג שזה ד"ר אחמד עסליה שהוא בעצם החליט עבורי לפי הרגלי האכילה אצלי שניתוח שרוול זה מה שמתאים -אני מאוד רוצה ומרוצה רק מפחדת את האמת כי אני רואה גם הצלחות אבל גם כשלונות ,אני יודעת שניתוח זה סיכון מול סיכוי לחיות נכון ולנהל חיים בריאים יותר רק רוצה לדעת מי הם האנשים הכי בעיתית לגביהם ואיך בקע בקיבה יכול לרסק מערכת עצבים ומוביל למוות כי קראתי על אנשים שנפטרו אחרי הניתוח מסיבה זו .
    ותודה לכם מראש :)

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יסמין-כנסי

אולגה
    15/12/2011

היי חמודה :) אני הייתי בידיוק כמוך לפני הניתוח. חקרתי את האינטרנט בצורה אובססיבית וקראתי כל פורום אפשרי, ואפילו שולה פה עדה לכמה מהפחדים שלי...
    אני יכולה להגיד לך, שאני היום חודשיים אחרי, ואפשר לומר שהחודש ה1 לא היה קל בכלל-ואני מהאנשים שאת קוראת עלייהם שנתקלו בכמה תקלות אבל תאמיני לי עכשיו אחרי אני פשוט אומרת שהיה שווה כל רגע...
    את לא מבינה כמה כייף זה פתאום.. כמה כייף פתאום לאכול רק כשאת באמת רעבה, כמה מרץ יש לך פתאום לעומת כולה חודשיים לפני... היו אנשים שאמרו לי, אל תדאגי הכל יעבור, והיה לי קשה להבין את זה ועכשיו אני מבינה את זה טוב טוב...
    עזבי אותך בקע עזבי אותך נזילות או דלפים למיניהם.. יש סיכונים כמו בכל ניתוח אבל זה משו שאת חייבת לעשות ואת תראי איזה הקלה.. הקלה גופנית ובעיקר נפשית...
    אני מבינה אותך מאוד, אני הייתי מהקיצוניות אחרי הניתוח. הכל כואב לי,הכל רע לי ובלה בלה בלה.. חח אבל זה סתם, הכל עובר...
    קפצי על זה, לכי על זה בכול הכוח.. יש אנשים שמשמינים בכוונה רק בשביל הניתוח!! זה ילווה אותך לכל החיים......... זכרי מה אמרתי לך,את תגידי תודה יום יום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יסמין

yardena
    15/12/2011

לכל ניתוח יש סיכון,אפילו ללכת ברחוב..
    גם אני קראתי על הסיכונים ובכל זאת הלכתי על זה.
    ההחלמה שלי לא היתה קלה ועם כל זה שעברה שנה ו4 חודשים,לא חזרתי לעבודה שלי ,חשבתי שכל מה שהורדתי אהיה בריאה יותר קלילה יותר וזה לא יצא ככה.
    להגיד לך שאני מצטערת ,ממש לא.
    כל גוף מתנהל ומגיב אחרת ,האמת הכל עברתי ,בדיקות ובדיקות ולא התייאשתי ,כי אני יודעת שהכל עניין של זמן ואם הגוף שלי החליט שהוא עדיין לא התאושש ,אז אני איתו ,לאט לאט בקצב שלו..
    גם כשאני קוראת על אנשים שהעלו הכל ,עצוב לי ובאותה המידה מלחיץ אותי,ומצד שני...זה שאני לחוצה ,זה סימן שאני מודעת לעצמי ולא נכנסת לשאננות שתעלה לי במשקל..היום אני מטופלת דרך דיאטנית ,להסדיר את ההתנהלות שלי באוכל :( ורופא משפחה בדיקות תקופתיות והמנתח פעם בחצי שנה..3 חודשים:)
    אני יודעת שיהיה בסדר:)
    לכי על זה ,מאחלת לך הרבה הצלחה וזה שווה הכללללללללללל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי ירדנה כתבת שלא חזרת לעבודה גם

חדווה
    16/12/2011

אחרי שנה וארבע האם זה קשור לניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדווה יקירתי

yardena
    16/12/2011

לא חזרתי לעבודה ,עבדתי בנעמת בתור אחראית כיתה ומטפלת ,העבודה היא קשה פיזית ,ואין הנחות לעבוד עם 30 ילד זה לא קל ,האחריות היא גדולה ,סבלתי מסחרחורות נוראיות לא הייתי מסוגלת להתכופף הכל היה לי שחור ,ראיתי שזה ממשיך והיו לי עוד הפתעות בדרך,אי סבילות לחלב (חדש)עברתי לתזונה על בסיס מוצרי עיזים והתאוששתי ,פשוט חזרתי לחיים..לאחר תקופה ארוכה ראיתי שאין מצב לחזור והתפטרתי לצערי על רקע בריאותי. היום כמו שכתבתי הגוף והנפש והאוכל בראש מעייני ..
    עבודה? תמיד יש ,אחזור לעצמי והכל יבהיה בסדר
    מאחלת לכולם שבת שלום:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודות לירדנה

יסמין
    16/12/2011

באמת ירדנה כל הכבוד מקווה לך הרבה בריאות והצלחה ורק השם יעזור לך שתעברי הכול בטוח עם הרצון העז שיש לך ותודה רבה אני כן אלך על זה עד הסוף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילים מהשמיים לאולגה

יסמין
    16/12/2011

תודה רבה לך ומקרב לב על כל אות וכל מילה כי אני מאוד רוצה לעומת זה מאוד מפחדת אני כבר בשלב של אישורים ובדיקות והפחד שלי נובע מילדיי השניים זה עליהם ועבורם יותר ממני וגם זה באמת כל מה שאמרת אני רוצה את הנוחות שלי ועצמי הבריאה בחזרה , אז אני כן הולכת על והאל ישמור עלי ועל כל בנאדם דרכו אשר תהיה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יסמין-דבר אחרון

אולגה
    16/12/2011

חכי שאת תתרגשי כשהילדים שלך יגידו לך פתאום "אמא איזה קטנה את פתאום שאני מחבק אותך" את תעופי בשמיים רק מזה....

:) בהצלחה,ואנחנו כאן בשבילך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליסמין

אפרת עוזיאל
    16/12/2011

הרגשתי צורך עז להגיב על מה שרשמת
    אני שנה וחודש אחרי ניתוח עם ירידה של 55 קג.
    ועכשיו קצת על התקופה שלי:
    הגעתי למצב שלא יכולתי לשחק עם ילדיי היתי גדולה ושמנה מאוד
    לא יכולת להתכופף שלא נדבר על לשבת על הריצפה כדי לשחק עם הילדים שזה דבר בסיסי
    לבשתי אוהלים במידה 54 ותמיד ניראתי כמו ליוויתן .
    ואז החלטתי שאני הולכת לניתוח נישבעת לך לא קראתי בפורום ולא כתבות
    דודה שלי עברה את זה והחלטתי שגם אני.
    כמה שפחות ליקרוא ככה יותר טוב .
    אני מבינה את הפחד שלך כי יש לך ילדים
    כשאני הלכתי לניתוח הילדים שלי היו אחת בת שלוש והשני שנה וחצי קטנים נכון?
    נתתי מתנה לעצמי ולילדי
    היום הילדה שלי אומרת לכולם שיש לה אמא חתיכה ויפה וכשאני שומעת את זה אני מודה לאל שעשיתי את הניתוח.
    החיים אחרים אני נהנת מכל שניה ושניה
    עברתי ממידה 54 למידה 38 אם תרצי לראות תמונות שלי של לפני ואחרי את מוזמנת לדפדף אחורה.
    אני ממליצה לכולם בחום על הניתוח הזה.
    שיהייה המון בהצלחה
    עומדת לשרותך בכיף אם בא לך להתייעץ או לדבר 054-9107552

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני עם שחמת כבד ועברתי את הניתוח

לימור
    16/12/2011

בס"ד
    גם לי אמרו שיש לי סכוי מאוד גבוהה לא לרדת משולחן הניתוחים

ניתוח זה מציל חיים וכן יש סיכונים

בטחתי בשם יתברך ואני 6 חודשים אחרי ניתוח

ותאמיני לי השתחררתי אחרי 4 ימי אישפוז ישר לכביסות ולגיהוצים

ומאז כביסות וגיהוצים!!!!

שבת שלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מילת תודה לא מספיק לכולכם תודה

יסמין
    16/12/2011

תודה רבה על התיחסותכם הנחמדה והמרגשת על התמיכה והבטחון שנתתם לי
    תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יסמין היקרה - תגובה

שולה זק
    17/12/2011

את מלוא חופן העידוד קיבלת כבר כאן מהבנות.
    כנסי גם למדור שאלות נפפוצות ותקראי בעיון את דברי הכותבים בינהם את הפוסט האחרון של דר' מחג'נה, שמופיע גם כאן בדף הראשון.
    את בידיים טובות ובדרך הנכונה.
    לקחת את גורלך בידיים לשם בניית עתיד בריא וטוב.
    שיהיה לך שבוע טוב ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו