מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- העדרותפרופ` אחמד מחג`נה16/12/2011
שלום לכולם.
נעדרתי שבוע מהפורום ואני אספר לכם מה עשיתי. נסעתי למרכז ההשמנה בגנואה בצפון איטליה אשר מנוהל ע"י פרופ' סקופינרו.
פרופ' סקופינרו נחשב לאחד הפיונירס והמובילים בניתוחים בריאטריים. לפני 35 שנים המציא את הניתוח ע"ש סקופינרו (BPD) ומאז חקר כל פינה או שאלה קטנה שהתעוררה בדרך. היו לנו פגישות מאוד יעילות איתו ולמדנו הרבה. אחד הדברים שהאמנתי בהם מקודם ואשר חוזק על ידיו היה שהניתוחים הללו לא ניתוחים טכניים אלא יש בהם הרבה רגש, רצון ועשיה והשחקן העיקרי בניתוחים אלו זה המנותח. יש כמה דברים חשובים מאוד להצלחת הניתוח: הראשון התאמת הניתוח לפציינט ועל כן חייבים לגשת למנתח אשר מבצע את כל הניתוחים ולא רק סוג אחד. הדבר השני היותר חשוב זה מעקב לזמן הארוך (שנים) של המנותח ע"י המערך שכולל המנתח, דיאטאנית ועובדת סוציאלית. הדבר השלישי והרביעי הינם מעקב, מעקב, ומעקב.
ההצלחה מתחילה בשנוי תפיסת עולם המנותח והרצון העז להגשים את החלום, וממשיכה בהתמדה לשמר אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ברוך שובך- תגובה
שולה זק17/12/2011אכן חשנו בחסרונך.
תודה על הדיווח שהוא חשוב ביותר.
העברתי את דבריך למדור שאלות נפוצות ומקווה שיגיע לעיני כל באי הפורום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיזה כיף לקרוא את זה
איתן נהריה17/12/2011זה מאוד נכון לגבי המעקב . אני גם תמיד במין פחד כזה שלא אחזור להיות שמנה, אפילו שעברו רק חודש וחצי מאז שנתחת אותי, ד"ר מחג'נה שינת לי את החיים, בעלי בעוד שבוע מנותח גם אצלך ברמב"ם ב26.12 ואני מקווה שהכול יעבור בשלום, ואז יהיה לנו שינוי של ממש, בבית וחסכון אדיר באוכל חחחח. היום הבנות שלי אוכלות יותר ממני, והן צוחקות עליי, ובעלי סקרן נורא איך יכול להיות שאני אוכלת מעט ו"מתפוצצת" . אבל אני מקשיבה לשרוול שלי, שהוא מאותת לי שזהו אין מקום יותר אני מפסיקה, אז נכון שבא לאכול עוד "בראש" אבל אני שבעה ומרוצה. גם הרצון למתוק ירד לגמרי, וגיליתי שלא נוגעים בזה לא צריכים את זה. אז לסיום נתראה בפברואר בביקורת שלי .אולי לפניי במחלקה שאבוא לבקר את בעלי. בינתיים תודה תודה תודה נתראה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין מאוד
yardena18/12/2011ממליצה למסגר ליד מראה:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)