העדרות

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• העדרות
    פרופ` אחמד מחג`נה
    16/12/2011

שלום לכולם.
    נעדרתי שבוע מהפורום ואני אספר לכם מה עשיתי. נסעתי למרכז ההשמנה בגנואה בצפון איטליה אשר מנוהל ע"י פרופ' סקופינרו.
    פרופ' סקופינרו נחשב לאחד הפיונירס והמובילים בניתוחים בריאטריים. לפני 35 שנים המציא את הניתוח ע"ש סקופינרו (BPD) ומאז חקר כל פינה או שאלה קטנה שהתעוררה בדרך. היו לנו פגישות מאוד יעילות איתו ולמדנו הרבה. אחד הדברים שהאמנתי בהם מקודם ואשר חוזק על ידיו היה שהניתוחים הללו לא ניתוחים טכניים אלא יש בהם הרבה רגש, רצון ועשיה והשחקן העיקרי בניתוחים אלו זה המנותח. יש כמה דברים חשובים מאוד להצלחת הניתוח: הראשון התאמת הניתוח לפציינט ועל כן חייבים לגשת למנתח אשר מבצע את כל הניתוחים ולא רק סוג אחד. הדבר השני היותר חשוב זה מעקב לזמן הארוך (שנים) של המנותח ע"י המערך שכולל המנתח, דיאטאנית ועובדת סוציאלית. הדבר השלישי והרביעי הינם מעקב, מעקב, ומעקב.
    ההצלחה מתחילה בשנוי תפיסת עולם המנותח והרצון העז להגשים את החלום, וממשיכה בהתמדה לשמר אותה.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העדרות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ברוך שובך- תגובה

שולה זק
    17/12/2011

אכן חשנו בחסרונך.
    תודה על הדיווח שהוא חשוב ביותר.
    העברתי את דבריך למדור שאלות נפוצות ומקווה שיגיע לעיני כל באי הפורום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה כיף לקרוא את זה

איתן נהריה
    17/12/2011

זה מאוד נכון לגבי המעקב . אני גם תמיד במין פחד כזה שלא אחזור להיות שמנה, אפילו שעברו רק חודש וחצי מאז שנתחת אותי, ד"ר מחג'נה שינת לי את החיים, בעלי בעוד שבוע מנותח גם אצלך ברמב"ם ב26.12 ואני מקווה שהכול יעבור בשלום, ואז יהיה לנו שינוי של ממש, בבית וחסכון אדיר באוכל חחחח. היום הבנות שלי אוכלות יותר ממני, והן צוחקות עליי, ובעלי סקרן נורא איך יכול להיות שאני אוכלת מעט ו"מתפוצצת" . אבל אני מקשיבה לשרוול שלי, שהוא מאותת לי שזהו אין מקום יותר אני מפסיקה, אז נכון שבא לאכול עוד "בראש" אבל אני שבעה ומרוצה. גם הרצון למתוק ירד לגמרי, וגיליתי שלא נוגעים בזה לא צריכים את זה. אז לסיום נתראה בפברואר בביקורת שלי .אולי לפניי במחלקה שאבוא לבקר את בעלי. בינתיים תודה תודה תודה נתראה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מעניין מאוד

yardena
    18/12/2011

ממליצה למסגר ליד מראה:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו