מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- היי שולה, אני אחרי...פלסטיקה.לי24/12/2011
היי שולה,
זאת לי מכפר סבא, מקווה שאת זוכרת...
נותחתי שרוול ב- 4/7/10 ולאחר כשנה במשקל יציב (bmi 25 ),
נותחתי לפני כמה ימים עיצוב פלג גוף תחתון ע"י ד"ר מייליק הרופא והאדם המדהים ביקום וסביבתו.
אני בשמיים, מסתכלת על הגוף שלי שאומנם תפור וחבוש אבל צובת את עצמי לוודא שאני לא בחלום...חוץ מה"סינר" הוא עשה לי עיצוב ירכיים וירים לי את הת...הנפול.
הניתוח בהחלט לא פיקניק אבל שווה ברמות.
בהזדמונות זו מאחלת לכל משתתפי הפורום חג חנוכה שמח והרבה אור.
באהבה,
לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני שמחה בשבילך - תגובה
שולה זק24/12/2011כל הכבד
הלכת לטוב שבטובים
שתפי אותנו כיצד הלך עם ההתחייבויות.
החלמה מהירה
שולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא היה קל
לינה25/12/2011לגבי האישור מהקופה לא היה קל בכלל,
לאחר שהוכחתי שזו סיבה רפואית אישרו לי טופס 17 לאישפוז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה- תגובה
שולה זק26/12/2011לא אמרתי שקל אבל בסופו של דבר מקבלים כי זה בסל הבריאות. ברור שעושים קשיים אבל בסוף נותנים.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי שמחה בשבילך שהשלמת את התהליך
חדווה26/12/2011עד סופו הלוואי עלי רציתי לשאול אותך מה היו העלויות דרך הקופה לניתוח פלסטיקה?
כמה זמן לוקח מרגע קבלת האישור ועד לישום הניתוח?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לחדווה
לינה22/01/2012סליחה על האיחור ה"קל" בתגובה,אני לא מרבה להכנס לפורום ורק היום ראיתי את הודעתך.
לא שילמתי אגורה על הניתוח הפלסטי, זה נעשה במימון מלא של קו"ח (כללית).
עשיתי את הניתוח בב"ח איכילוב לידי ד"ר בני מייליק הטוב ביקום בתחום עיצוב הגוף לאחר ירידה במשקל.בנוסף הוא אדם מדהים ונדיר :-)
מרגע שקיבלתי את האישור המיוחל עד לניתוח עצמו עברו כשלושה חודשים (לא זוכרת במדוייק).
אני מרגישה מצויין, יש לי בטן שטוחה ויריכיים מעוצבים ומחכה בקוצר רוח לקייץ ללבוש את הביקיני הראשונה של חיי (אמיתי לחלוטין!)
שיהיה לך בהצלחה רבה,לכי על זה,זה פשוט קסם.
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)