מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- השמנה לאחר ניתוח שרוולאני30/12/2011
רציתי לדעת מה אחוז העלייה במשקל לאחר שנה ויותר של מנותחים בריאטרים, בעיקר מנותחי שרוול. אני עברתי את הניתוח, יש לי מספר חברים שעברו את הניתוח ואני רואה הרבה מאוד אנשים שמעלים את רוב המשקל ולפעמים את כולו בחזרה. (בגלל חוסר אחריות שלהם לטעמי ). רציתי לדעת אם יש סטטיסטיקה שבדקה את זה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה לאחר ניתוח שרוול - תגובה
שולה זק01/01/2012בשאלות נפוצות תמצאי תשובות של הרופאים וגם של מקס ברנר.
כפי שציינת - העליה בדרך כלל היא בגגל חוסר משמעת עצמית של המטופלים.
איית, לא מוכרים לי מקרים של ניתוחי שרוול או מעקף שעלו את כל המשקל חזרה. יש עליה של 20 אחוז אבל לא כל המשקל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה לאחר ניתוח שרוול - תגובה
פרופ` אחמד מחג`נה02/01/2012האחוזים בספרות עומדים על 20% מכלל מנותחי השרוול יכולים לעלות במשקל. כמו שהזכרתי מקודם. הניתוח אינו שווה לירידה במשקל. החשבון הוא לא פשוט אלא מסובך יותר.
צריך להקפיד על מעקב של המנתח והצוות הבריאטרי שלו וצריך לעשות הבנה מחדש להרגלי אכילה ואורח חיים.
מי שעושה זואת הסכוי לעלות שוב הוא קטן. אז חברה!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)