ממליצה לכולם מנסיוני האישי

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ממליצה לכולם מנסיוני האישי
    אורות
    02/01/2012

אני מנותחת שרוול (לפני שנה וחודשיים), ירדתי את רוב המשקל העודף (נשארו לי 8 ק"ג ל BMI 25, התחלתי BMI 48 ), והיום עיקר ההתמודדות שלי היא רגשית-נפשית, להחליף את האוכל ששימש כמקור נחמה משען ומפלט בדרכים טובות יותר.
    אחד הדברים שעוזרים לי מאוד בדרך, הוא שיטת פלדנקרייז שגיליתי במקרה (בגלל כאבים במפרק הירך כשהתחלתי בהליכות מרובות) וחלחלה לתוך חיי בכל אספקט אפשרי.
    רוצה לחלוק איתכם את הטוב שנפל בחלקי. כדאי לקרוא - ולמי שימצא זאת מתאים לו ממליצה להתנסות.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה הורדתם את הקישור?

אורות
    03/01/2012

זוהי לא פרסומת או קידום.
    יש באתר מעיין הבריאות הרבה מידע, מאמרים, טיפים והסברים, וגם שיעור שלם מוקלט, שיכול לעזור לאנשים לתרגל בחינם ולראות אם זה מתאים להם.
    כמובן שיש עוד הרבה מורים ואתרים בנושא, אבל חלק מהאנשים המציגים את עצמם כמורים באינטרנט עושים עוול לנושא ומרחיקים בכך אנשים שיכולים לצאת נשכרים.
    אני מבקשת שתשאירו את הקישור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסור לפרסם כאן אתרים וקישור - תגובה

שולה זק
    03/01/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי, תודה

אורות
    04/01/2012

אם כך, האופציה להוספת קישור הינה בבחינת "מכשול בפני עיוור"...
    לא התכוונתי לעבור על חוקי הפורום.
    תודה וסליחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו