מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- ניתוח קיצור קיבהחלי04/01/2012
אני מועמדת לניתוח, קראתי בפורום וקיבלתי המון תשובות לשאלות שהטרידו אותי, עם זאת יש לי בעיה שלא נתקלתי במישהו עם בעיה דומה. הבעיה שלי היא שאני עם שיניים תותבות דבר שמקשה עלי גם היום באכילה ואני נוהגת לאכול לפעמים בלעדיהם, שאלתי מופנת בעצם לרופא המנתח או למישהו עם בעיה דומה. איך זה ישפיע עלי במהלך הניתוח ואחריו? זה אחד השיקולים המכריעים בהחלטה שלי לעבור את הניתוח, תודה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שואלים אותך בחדר ניתוח
תמר נהריה04/01/2012אם השיניים שלך , אם יש לך תותבות אז מוציאים לך אותם עד תום הניתוח.לאחר הניתוח יש לך בערך שבועיים של כלכלה נוזלית אז לא צריכה להיות בעיה.גם בכלכלה הרכה . בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית שיניים - תגובה
שולה זק05/01/2012שלום חלי,
את השאלה את צריכה לפתור מול רופא השיניים שלך. להתאים לך תותבות, כך שתוכלי ללעוס ולאכול וזאת ללא שום קשר לניתוח קיצור קיבה או לא.
לא ציינת את גילך, אבל לאכול ללא שיניים - זה לאכול אוכל דייסתי ולא חושבת שזה פתרון לכל החיים, גם למי שלא עבר ניתוח קיצור קיבה.
לי, ברוב עוונותי גם חסרות שיניים בפה ואת הטבעיות מחליפות פלטות חלקיות למעלה ולמטה. לומדים לחיות עם זה.
אם את עומדת בקריטריונים לנייתוח, כדאי לחשוב על בריאותך ועל החיים המאושרים שמחכים לך לאחר הירידה במשקל.
בעיית התותביות - בעיני נראית פתירה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)