ניתוח קיצור קיבה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• ניתוח קיצור קיבה
    חלי
    04/01/2012

אני מועמדת לניתוח, קראתי בפורום וקיבלתי המון תשובות לשאלות שהטרידו אותי, עם זאת יש לי בעיה שלא נתקלתי במישהו עם בעיה דומה. הבעיה שלי היא שאני עם שיניים תותבות דבר שמקשה עלי גם היום באכילה ואני נוהגת לאכול לפעמים בלעדיהם, שאלתי מופנת בעצם לרופא המנתח או למישהו עם בעיה דומה. איך זה ישפיע עלי במהלך הניתוח ואחריו? זה אחד השיקולים המכריעים בהחלטה שלי לעבור את הניתוח, תודה!!!

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח קיצור קיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שואלים אותך בחדר ניתוח

תמר נהריה
    04/01/2012

אם השיניים שלך , אם יש לך תותבות אז מוציאים לך אותם עד תום הניתוח.לאחר הניתוח יש לך בערך שבועיים של כלכלה נוזלית אז לא צריכה להיות בעיה.גם בכלכלה הרכה . בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיית שיניים - תגובה

שולה זק
    05/01/2012

שלום חלי,
    את השאלה את צריכה לפתור מול רופא השיניים שלך. להתאים לך תותבות, כך שתוכלי ללעוס ולאכול וזאת ללא שום קשר לניתוח קיצור קיבה או לא.
    לא ציינת את גילך, אבל לאכול ללא שיניים - זה לאכול אוכל דייסתי ולא חושבת שזה פתרון לכל החיים, גם למי שלא עבר ניתוח קיצור קיבה.
    לי, ברוב עוונותי גם חסרות שיניים בפה ואת הטבעיות מחליפות פלטות חלקיות למעלה ולמטה. לומדים לחיות עם זה.
    אם את עומדת בקריטריונים לנייתוח, כדאי לחשוב על בריאותך ועל החיים המאושרים שמחכים לך לאחר הירידה במשקל.
    בעיית התותביות - בעיני נראית פתירה.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו