המלצה לרופא מנתח באסותא חיפה

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• המלצה לרופא מנתח באסותא חיפה
    לי
    11/01/2012

שלום רב, קראתי את הפורום, מקסים ונותן תקווה...
    אני בת 40 ,גובה 1.54 ומשקל 97 ק"ג . אנ י מעוניינת לבצע ניתוח מעקף קיבה או ניתוח שרוול קיבה. מתלבטת מאוד בין שניהם ,ורוצה לדעת מה עדיף בשבילי , איזה ניתוח מוצלח יותר ,טוב יותר וכמובן עם פחות סיכונים או תופעות לוואי למיניהם.. ולזאת כמובן אשמח לקבל המלצה לאיזה רופא מנתח עדיף לי ,שיש לו יותר ניסיון והצלחות בשני הניתוחים שציינתי . יש לציין שיש לי ביטוח בריאות פרטי של הפניקס , אני מתכוונת להשתמש בו לניתוח, (במקביל כמובן אני מבוטחת במכבי עם ביטוחים משלימים)
    תודה מראש ,לי

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצות - תגובה

שולה זק
    12/01/2012

שלום לי,
    לפי הנתונים ה- BMI שלך 40.9 ואת עומדת בקריטריונים.
    לפני שאת פונה למנתח או למרכז רפואי פרטי, עליך לבצע בירור עם חברת הביטוח שלך מי מהמנתחים ברשימה שלהם , אליהם את יכולה לפנות וחשוב ביותר לברר שאין החרגה בביטוח - ושהם אכן מכסים את הניתוח לקיצור קיבה (ולא חשוב איזה ניתוח תעברי).
    לאחר בירור פרט טכני/בירוקראטי חשוב זה תוכלי לפנות למנתח ולתאם פגישה עימו.
    ממליצה להגיע למנתח עם מכתב מהרופא המטפל הכולל את כל ההסטוריה הרפואית שלך ויחד עם המנתח על סמך הנתונים הרפואיים, הרגלי אכילה, הפרעות אכילה - תקבלו החלטה איזה סוג ניתוח מתאים לך.
    דר' מחג'נה מנתח באסותא לב המפרץ , אך כפי שציינתי, ראשית בררי עם הביטוח מי מהמנתחים ברשימה ובאם את זכאית להשתתפותם.
    מקווה שעזרתי במעט. אשמח לעזור בהמשך ואת מוזמנת להתקשר בכל עת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצתי

מירי
    12/01/2012

אני עברתי מעקף קיבה לפני כחצי שנה אצל ד"ר מחאג'נה. אם תחליטי ללכת בכיוון של ניתוח מורכב יותר אך לטווח ארוך (לדעתי, וזו הסיבה שאני הלכתי על הניתוח הזה), אשמח להיות לעזר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצתי - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    20/01/2012

שלום לי.
    ין ניתוח שהוא עדיף על האחר. יש להתאים את הניתוח למנותח; יש כאלה שיהנו משרוול ואחרים ממעקף. את זה נעשה לאחר שיחה מעמיקה. מה שיותר חשוב מעקב לאחר הניתוח ע"י המנתח והצוות שלו כולל דיאטאנית.
    אשמח להיות לך לעזר. אני עובד גם עם הפניקס

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור קיבה

שני
    12/11/2014

שלום אני שוקלת 72 ואני רוצה לעשות קיצור קיבה האם עושים במשקל כזה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיצור קיבה - תגובה

פרופ` אחמד מחג`נה
    18/11/2014

לא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לניתוח שרוול

שי
    30/05/2015

שלום רב,
    כמה זמן מהרגע שסיימתי את כל הבדיקות הנדרשות ועד שנקבע לי התור לניתוח?
    אני שוקל 145 בגובה 188.
    הייתי אצל רופא מומחה ששלח אותי לעשות את הבדיקות וביקש שאשלח לו מייל עם התוצאות אך מאז ששלחתי עברו כבר שבועיים ואין התיחסות.
    המזכירה שלו אומרת שזה לוקח לו להסתכל על מיילים כחודש וחצי... לדעתי זה לא רציני ומזלזל.
    האם זה נורמלי?
    בינתיים כל החיים שלי הנולד היות ואני לא יודע מתי יבוצע הניתוח.
    אשמח לתשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובנוסף....

שי
    30/05/2015

אני עושה את הניתוח דרך ביטוח פרטי ולא כללית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו