לקחת את עצמי בידיים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• לקחת את עצמי בידיים
    שרית
    16/01/2012

שלום רב לכולם:-
    לאחר שהתעניינתי בנושא וקראתי המון בפורום ,החלטתי סוף כל סוף לקחת את עצמי בידיים.
    אני בת 28,נשואה ללא ילדים ,הבנתי שאחד הסיבות לאי פריון זה השמנת ייתר.
    הB.M.I שלי הוא -40.5,אני עונה לקריטריונים וכבר יש לי תור לניתוח שרוול .
    אני אמורה לעבור את הניתוח ב22/2/2012 בבית חולים הלל יפה.
    האם למישהו יש המלצות על המנתחים בהלל יפה ,או מישהו עבר את הניתוח שם.
    כמה ימים זה אשפוז בבית החולים לאחר הניתוח,כמוכן ברצוני לשאול אם מישהו מכיר דיאטנית בריאטרית באזור השרון,(משולש),אם אפשר להשאיר פרטים.מודה לכם מראש.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקחת את עצמי בידיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהצלחה - תגובה

שולה זק
    16/01/2012

בהלל יפה מנתחים בריאטריים מומחים בתחום.
    בהצלחה בדרכך החדשה.
    איני יודעת אם יש שם בהלל יפה דיאטנית בריאטרית אבל במרפאת דגני בחדרה יש. ובבית חולים מאיר בכפר סבא יש
    מקווה שעזרתי במעט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שרית

ציקי
    17/01/2012

בקשר לפריון אני חושבת שהמשקל עושה בעיות בפריון,אני יכולה לספר לך שכיום יש 3 ילדים אני בת 39 בגיל 25 התחלתי בטיפולי פריות לא שהיה לי בעיות,וגם לא לבעלי,אחרי 4שנים נולדה לי ילדה כיום בת 9 לאחר 4 שנים התחלתי שוב פעם והחלפתי רופא והוא התחיל לרדת עליי בנוגע למשקל היית בזמנו לדעתי כמעט 90 ק"ג בגובה 1.44 וכל כך נפגעתי מהרופא הזה (לא סבלתי אותו) והוא הסביר לי שהמשקל מהווה בעיות גם אם אני אקלט להריו התוספת של המשקל בהריון זאת פצצה מתקתקת (למרות שאני כול ההריונת למזלי עליתי לא יותר מ5 ק"ג (צרבות מוות) באותה תקופה הלכתי לשומרי משקל ובחודשיים ירדתי 10 ק"ג ובטיפול השני שזה השבחה (הרבה יותר קל מהפרייה נכנסתי להריון,זה מראה שהרופא צודק (בזמנו נורא נפגעתי) היום אני מחכה לתור לשרוול,ואני מצטערת שלא חשבתי על הניתוח הזה מזמן. מקוה שעזרתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו