כולם מפרגנים

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כולם מפרגנים
    חלי
    17/01/2012

היי לכולם,
    שמתי לב שמאז שהחלטתי על הניתוח, כל מי שאני מספרת לו עליו אם זה בעבודה ואם זה לחברות קרובות, מפרגן לי ואני פשוט בהלם מזה. זה מעודד וגם כולם אומרים שאני מאד אמיצה שלקחתי כזו החלטה והם כנראה צודקים. זה באמת שינוי משמעותי בחיי. כל חיי הייתי ילדה מלאה, כשהייתי קטנה אמי רצה איתי לרופא כי לא אכלתי, בגיל 12 עם קבלת המחזור התחלתי להשמין, בגיל 16 הגעתי למשקל 80 ק"ג שאז זה היה הרבה. בגיל 17 הייתי אחרי דיאטה שבה רזיתי 17 ק"ג והייתי ממש חתיכה, ההרגשה הייתה טובה ואז גם יצאתי עם בעלי בפעם הראשונה. עד גיל 22 שהתחתנתי שמרתי על משקל של 60-65 וזה עוד בתקופת הצבא, לאחר שהתחתנתי ונכנסתי להריון התחילו העליות הגדולות אבל תמיד הייתי בדיאטה כמובן כמו יו יו עד שהגעתי למשקל הנוכחי. מה שרציתי להגיד הוא שאני ממש מתגעגעת לתקופה הזו שרזיתי כל כך יפה ונראתי מליון דולר, ההרגשה, הביטחון העצמי, האפשרות ללבוש ג'ינס מידה 42!!! היום לאחר 3 לידות אני מצפה להגיע למידה 44-46 וזה כבר ישמח אותי וזה אומר לפחות לרזות 40-50 ק"ג לפחות.

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כולם מפרגנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גם אנחנו מפרגנים - תגובה

שולה זק
    17/01/2012

כל הכבוד על ההחלטה שקיבלת לקחת אחריות על חייך ולשנות הרגלי אכילה ואורח חיים - לעבור למסלול החיים הטובים והבריאים.
    אנחנו כאן לעודד, לחזק, לייעץ ולעזור בכל שתצטרכי.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו