צריכה הרגעה... חחח...

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• צריכה הרגעה... חחח...
    טולי
    29/01/2012

עברתי ניתוח שרוול לפני כמעט שבועיים.
    הניתוח עבר בהצלחה. בלי כאבים, ובלי משככי כאבים, בלי טיפול מיותר בגלל סיבוכים, וגם בלי..... קושי ממשי לאכול או לשתות!!!!!
    אני שומעת המון על אנשים שאחרי ניתוח שרוול לא יכלו לשתות (אין לי בעיה כזו).
    ועל אנשים שאחרי כפית גבינה לא יכלו להכניס כלום לפה (אני אוכלת בדיוק מה שאומרת הדיאטנית ולא מרגישה שום קושי או כאב).
    זה קצת מאכזב... ציפיתי שיהיה קושי שייאלץ את הגוף להפסיק ולא את השכל (לפחות לא בשלב כל כך מוקדם).
    אומנם אני לא מרגישה רעב, אבל אני נאלצת לעצור את עצמי מהאכילה, ידעתי שבאיזה שלב אני אאלץ להתמודד "עם השדים", אבל לא חשבתי שזה יקרה כל כך מוקדם.
    האם יש מישהו שעבר את אותו הדבר ובכל זאת ירד במשקל כמו שצריך????
    מישהו יכול להרגיע אותי????????

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריכה הרגעה... חחח...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תגובה

נילי
    29/01/2012

בוקר טוב,
    ראשית - מזל טוב, אני מאוד שמחה שעבר לך ניתוח בקלות ואת מרגישה טוב.
    סביר מאוד שבעוד שבוע-שבועיים תגלי כי עדיפויות שלך באוכל והטעם השתנו.
    אני אף פעם לא הייתי מכורה על שוקולדים, אבל לפעמים בא לי משהו מתוק, אז לקחתח קוביה או שתים. אז עכשיו אני עדיין רוצה לפעמים להמתיק קצת את היום...אבל בפה כבר לא טעים לי ויותר מזה - אחר כך יש לי בחילות ! לא הרגשתי בחילות מאז הניתוח, אין כאבים וצרבות. אבל אחרי שוקולד - כן, יש בחילות ולא טוב לי.
    אז אני מאמינה שגם את תגלי פתעום דברים חדשים, ותשתדלי לזרום עם הגוף שלך, סביר מאוד שתרצי הרבה בשר ודגים, כי הגוף צריך הרבה חלבון. אז לכי על זה, ותרגישי טוב, ושתגיעי ליעד (במשקל ובמידות) בנהימות ובכייף !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי ניתוח שרוול לפני שבוע

בת שבע
    06/07/2012

שלום לכולם
    אני שבוע אחרי הניתוח, רציתי להירשם לפורום ולא הצלחתי, יש לי שאלות לגבי האוכל אכלתי כ-3 כפות מעדן מעט ג'לי וחצי כוס מרק צח האם זה מספיק?
    אשמח להיות שותפה כדי לשאול שאלות
    בברכה בת שבע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי בת שבע

נילי
    06/07/2012

את היית אמורה לקבל תפריט מדויק מה לאכול בחודש הראשון.
    אבל אם את שואלת האם זה בסדר - אז כל דבר בנפרד - זה בסדר, אבל אם את אוכלת גם מעדן, גם ג'לי וגם מרק בארוחה אחת - זה יותר מדי. לנסיון האישי שלי - בחודשים הראשונים כמות של אוכל היא כמאה גרם לפעם (2/3 גביע יוגור או חצי גביע גבינה), מרק - אולי כוס חד פעמית (מקסימום). אחרי בערך 3 חודשים - 150-200 גרם, אוכל מוצק פחות, אוכל נוזלי יותר.
    בהצלחה,
    נלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי ניתוח שרוול לפני שבוע - תגובה

שולה זק
    08/07/2012

הנה נרשמת ואת פה.
    תיכנסי לשאלות הנפוצות ותמצאי שם תפריטים והמלצות של הילה הדיאטנית.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה הרגעה... חחח... - תגובה

הילה כהן
    11/07/2012

הי טולי
    אני שמחה שאת לא מגיעה להרגשה של כאב וקושי לאכול ולשתות.
    מניסיוני עם כ2000 מנותחים יכולת האכילה והקיבולת מתפלגות לרב שנמצאים באמצע ולקצוות - אנשים עם יכולת אכילה קטנה מאד ולעומתם כאלו שיכולים לאכול יותר מהממוצע . החדשות הטובות הן שכולם ירדו במשקל בשילוב עם הרגלים טובים .
    אם הדיאטנית שלך המליצה לדוגמא לאכול 100 גרם קוטג' ואת מרגישה שהקיבולת שלך גדולה יותר תוסיפי בכל פעם כפית תעצרי מעט לחשוב האם את מלאה ואם לא קחי עוד כפית עד שתרגישי שובע / מלאות נעימה .
    התרכזי כרגע בתרגול הרגלי אכילה בריאים ושיהיה בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו