כל הכבוד לכל אלו עם הכח רצון

מנהל הפורום

ד"ר אסנת רזיאל
ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169
לקביעת תור אצל ד"ר אסנת רזיאל
055-4533169 ללא פרסום בפורום

• כל הכבוד לכל אלו עם הכח רצון
    דורית
    01/02/2012

אין לי טיפת כח רצון, לו היה לי לא הייתי במצב בו אני נמצאת היום בעוד שבוע ניתוח.
    רציתי לפרגן לאנשים כמו רייצ'ל לאור שנראית מדהים - כתבה בעיתון ידיעות אחרונות מהבוקר ולכל החברה בפורום זה, מקווה שבעוד שנה מהיום אני ללא בעיות של נחירות (שגורמות לאינספור בעיות עם הבן זוג) לחץ דם תקין ויכולת ורצון להתעמל.
    ברצוני להוסיף את הרצון ללבוש את כל הבגדים שהייתי חולמת ללבוש ומתבעסת כל פעם שאני נכנסת לחנות ולא עולה עליי או אין את המידה שלי. (46 לא סוף העולם אבל עדיין שמנה!).

* האם מתאים לקנות כותונת לבית חולים או עדיף 2 חלקים עם כפתורים?

ליצירת קשר עם מנהל הפורום:
    ד"ר אסנת רזיאל - 055-4533169

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דורית בהצלחה - תגובה

שולה זק
    01/02/2012

ילדה בואי תני חיוך.....בעוד חודש את כבר בדרך המלך לקראת מצעד הניצחון בעוד שנה...חחחח
    את קוראת כאן בפורום את התגובות של המנותחים, מאושרים ונהנים בחיים.
    עוד קצת ואת אחת משלנו.
    מה את רוצה שאעשה בכדי לזכות לחיוך קטן שלך?
    איפה את עוברת את הניתוח ומי המנתח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני קוראת את תגובתך ומחייכת

דורית
    02/02/2012

שולה תודה את מקסימה, אני עוברת ניתוח ביום רביעי 8.2 בהדסה הר-הצופים אצל דר. רונית גרינבוים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

אני
    02/02/2012

הי דורית!אני עברתי את הניתוח ב 24 בינואר אצל דר" ביגלייפטר נחום ואצל ד"ר רונית גרינבאום.אותם כרורגים ואותו בית חולים(הדסה הר הצופים)ץאני מוכרחה לומר לך שיש להם ידי זהב ושאת בידיים הכי טובות שיש!!! גם הצוות שם, האחיות והדאטניות מעולות.יטפלו בך כמו בתינוקת!!! בהצלחה ממי!בברכה,אנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו