מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

055-4533169
055-4533169 ללא פרסום בפורום
- קולולוללול איזה ריגושאולגה04/02/2012
שולללללללללללהההההההההההההההההההההההההההההה
סוף סוף הגעתי לספרה 8!!!!!!! כמה חיכיתי לזה... כל השבועיים האחרונים אני במתח..
ירדתי ל89! למרות שזה 89.7 אבל זה גם משו חחחח :):)<התחלתי את כל התהליך במשקל 119>
איזה מגניב בחיי..
אני חייבת לשתף שפעם אחרונה שהייתי במשקל עם הספרה 8, זה היה בגיל 16 והייתי אז 86 קילו :(
אחחח הדרך עוד ארוכה אבל זה באמת מעודד!!
איזה אושר!
לכל המתלבטים/חוששים/מפחדים/אחרי הניתוח/לפני הניתוח, אתם לא מבינים כמה זה מרגש לרדת קילו וכמה זה מעודד! שיהיה בהצלחה לכולם :):):):):):):):)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כל הכבוד!! גם אני באותו מצב
לינוי04/02/2012לפני כמה ימים עברתי לדו-ספרתי והשמחה הייתה עד השמיים, במשקל הזה לא הייתי 3 וחצי שנים.. אני נראת לי פשוט חתיכה!!! מה יהיה כשאגיע לספרה 8???? שלא הייתי בה קרוב ל-7 שנים? ושאלה הכי חשובה, מה עושים עם הכפלים האלה בבטן??? אני 3 וחצי שבועות אחרי הניתוח וכבר זה נראה מזעזע.. יש למישהו פיתרון, לפני הפיתרון של הפלסטיקה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתעמלות
דורית04/02/2012כן כמה שאנחנו לא אוהבים להתעמל אבל ההתעמלות יעשה את כל העבודה לפי דעתי תשאלי את השאלה בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמזל טוב!!!
אני06/02/2012וכל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11אני שמחה בשימחתך!!!אני נשקלתי אתמול וירדתי בדיוק 10 קילו ב 12 ימים שחלפו מהניתוח...יייששששששש!!!!!!!:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)